Νέα προσθήκη για το "Star Trek: Picard"

Νεαρός ηθοποιός σε μακρινούς πλανήτες.

Μια νέα προσθήκη αποκτά η επερχόμενη σειρά του CBS All Access - με τον τεχνητό και καθόλου σίγουρο τίτλο - "Star Trek: Picard".

Ο λόγος για τον νεαρό ηθοποιό Evan Evagora, ο οποίος σύμφωνα με το Deadline, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Αυτή η προσθήκη έρχεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση

ότι οι Santiago Cabrera και Michelle Hurd θα ενσωματωθούν στο cast.

Ο Evan Evagora.

Στη σειρά θα δούμε σίγουρα τον Patrick Stewart, ο οποίος θα αναλάβει να ξαναδώσει μορφή στον ρόλο του Jean-Luc Picard μετά το "Star Trek: The Next Generation". Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός θα επιστρέψει και ως εκτελεστικός παραγωγός. Ο Alex Kurtzman, ο showrunner του "Star Trek: Discovery" και ο υπεύθυνος για τα project του "Star Trek" στο CBS, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και υπεύθυνος για τη δημιουργική ομάδα, η οποία αποτελείται από τους James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon και Kirsten Beyer. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth και Aaron Baiers.

Να υπενθυμίσουμε πως ενώ η σειρά "Star Trek: The Next Generation" έτρεξε από το 1987 μέχρι το 1994, ο Stewart ενσάρκωσε τελευταία φορά τον Picard στην ταινία "Star Trek: Nemesis" το 2002.

Ο Kurtzman έχει υπογράψει μια συμφωνία ύψους $25 εκ. με το CBS για την ανάπτυξη νέων Star Trek projects. Μέχρι στιγμής γνωρίσουμε για τη σειρά με τον Picard, το "Short Treks", το "Lower Decks" και την spin off σειρά με την Captain Emperor Georgiou. Το "Discovery" ανανεώθηκε και για 3η σεζόν.

Τα πρώτα δύο επεισόδια θα σκηνοθετηθούν από την Hanelle Culpepper, που είχε κάνει το ίδιο για το "Star Trek: Discovery". Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που μας έδωσε ο Alex Kurtzman σχετικά με το "Star Trek Picard", το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα ώστε να κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2019.

IGN Greece Μεγαλώνει το cast του Star Trek: Picard Ο Alex Kurtzman έδωσε βασικές πληροφορίες για την αυτόνομη σειρά του Picard Ο Patrick Stewart θα γίνει ξανά ο Jean-Luc Picard για μια νέα "Star Trek" σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα