To Steam Link Anywhere θα σας επιτρέπει να παίξετε από παντού

Όταν λέμε παντού εννοούμε παντού.

H Valve ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Steam. Αυτά είναι το Steam Link Anywhere και τα Steam Networking Sockets APIs.

Tο Steam

Link Anywhere δεν είναι τίποτε άλλο από μία επέκταση του Steam Link, που θα σας επιτρέπει να παίξετε τα παιχνίδια που έχετε κατεβασμένα στο Steam από οπουδήποτε, δίχως να απαιτείτε η πρόσβαση στο τοπικό σας δίκτυο, όπως γινόταν μέχρι τώρα.

Για να χρησιμοποιήσετε το Steam Link Anywhere θα χρειαστείτε είτε το αντίστοιχο hardware του Steam Link, είτε την εφαρμογή σε Android ή σε Raspberry Pi. Θα πρέπει επίσης, σύμφωνα με το pcgamer, να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Steam.

Σε περίπτωση που έχετε τελειώσει με τα παραπάνω, θα πρέπει να επιλέξετε το "Other Computer" στο Steam Link και να ακολουθήσετε τις οδηγίες. Προσέξτε όμως, για να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα χρειαστείτε μία δυνατή σύνδεση στο Internet.

Τα Steam Networking Sockets APIs, από την άλλη, αφορούν κυρίως τους developers, επιτρέποντας τους να τρέχουν το game traffic τους μέσω του δικτύου της Valve, εξασφαλίζοντας έτσι ασφαλέστερη σύνδεση για τους παίκτες αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα.

Όλα αυτά λίγο πριν το επερχόμενο GDC, το οποίο είναι την επόμενη βδομάδα και αναμένεται να μας φέρει μεγάλες ανακοινώσεις. Για να τις μάθετε λοιπόν πρώτοι, μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Tom Clancy's The Division 2 - Xbox One X Enhanced Trailer "Far Away" H Ubisoft κάνει εκπτώσεις σε όλα της τα προϊόντα One Piece World Seeker Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα