Νέα κόμικ της Marvel στα ελληνικά από τις εκδόσεις Anubis

Captain Marvel και Ms. Marvel στις νεότερες κυκλοφορίες.

Οι εκδόσεις Anubis κυκλοφόρησαν δύο ακόμα graphic novel της Marvel στα ελληνικά: ένα για την Captain Marvel κι ένα για την Ms. Marvel.

Το "Captain Marvel:

Επανεκκίνηση" των Margaret Stohl και Carlos Pacheco κυκλοφόρησε πριν μερικές μέρες σε μετάφραση Χρήστου Τσέλιου και κοστίζει €14,90. Η περίληψη του έχει ως εξής:

Είναι μία από τις διάσημες ηρωίδες και η δύναμή της είναι ασύγκριτη σε όλο το γαλαξία Τώρα θα μάθετε πώς ακριβώς η Κάρολ Ντάνβερς έγινε η γυναίκα που είναι -ο Εκδικητής που είναι- σε μια μοναδική ιστορία! Όταν, ξαφνικά, κρίσεις πανικού βγάζουν την Κάρολ εκτός δράσης στη μέση μιας μάχης, εκείνηαναγκάζεται να ξαναζήσει τις αναμνήσεις μιας ζωής που νόμιζε ότι είχε αφήσει πίσω της για πάντα. Δεν μπορείς να ξεφύγεις, όμως, από τις ρίζες σου, και μερικές φορές πρέπει να επιστρέψεις σπίτι.Ενώ η Κάπτεν Μάρβελ αναγκάζεται να αποσυρθεί προσωρινά από την ενεργό δράση για να ξετυλίξει το νήμα του παρελθόντος της, μια απειλή εμφανίζεται στον ορίζοντα. Ένα όπλο έχει μπει σε λειτουργία και η ανιαρή παραλιακή πόλη όπου ζει η Κάρολ θα γίνει το κέντρο του κόσμου. Αλλά υπάρχουν σκοτεινά μυστικά στο παρελθόν της Κάρολ, κι αυτά που θα ανακαλύψει θα της αλλάξουν τη ζωή!

Όσο για το "Ms. Marvel: Μετάλλαξη" των Willow G. Wilson και Adrian Alphona, κυκλοφόρησε στις αρχές του προηγούμενου μήνα σε μετάφραση, πάλι, του Χρήστου Τσέλιου και κόστος €12,90. Η επίσημη περίληψη του έχει ως εξής:

Η Καμάλα Καν είναι ένα κανονικό κορίτσι από το Τζέρσεϊ Σίτι - μέχρι που ξαφνικά αποκτά εκπληκτικές δυνάμεις. Μα ποια είναι η καινούργια Μις Μάρβελ;Μία απλή έφηβη; Ή μία πραγματική υπερηρωίδα; Ώρα να το ανακαλύψετε!Όταν η Καμάλα ανακαλύπτει τους κινδύνους των νέων της δυνάμεων, παράλληλα φέρνει στο φως κι ένα μυστικό σχετικά με αυτές. Είναι η Καμάλα έτοιμη να χρησιμοποιήσει τις υπεράνθρωπες δυνάμεις της; Ή το βάρος της ευθύνης που κουβαλά θα αποδειχτεί πολύ μεγάλο γι’ αυτήν;Ούτε η ίδια η Καμάλα ξέρει. Αλλά, όπως και να ’χει, θα ριχτεί στη δράση στο συναρπαστικό ντεμπούτο της σε σενάριο της G. Willow Wilson (Air, Cairo) και εικονογράφηση του Adrian Alphona (Runaways)!

Tα βιβλία μπορείτε να αγοράσετε σε όλα τα μεγάλα ενημερώμενα βιβλιοπωλεία και στο Anubis.gr. Μην ξεχάσετε να τσεκάρετε και τα "Venom: Σκοτεινό Παρελθόν" και "Deadpool: Βεντέτα", που κυκλοφόρησαν στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς.

IGN GreeceCyclops και Wolverine φτιάχνουν νέα ομάδα X-MenΜάθαμε ποιος χαρακτήρας καταστρέφει την ιστορία του Marvel UniverseΗ Marvel Comics μας προετοιμάζει για την καταστροφή του Marvel Universe

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα