Οικονομικές απώλειες για τη Capcom Games

Το Monster Hunter: World θα σώσει τη παρτίδα.

Η Capcom ανακοίνωσε, πως περιμένει οικονομικές απώλειες της τάξης των €40 εκατομμυρίων, ύστερα από την ακύρωση πολλών projects της Capcom Vancouver.

Η ζημιά αυτή θα γίνει

λογιστικά εμφανής στο οικομικό έτος, που θα λήξει στις 31 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με το Kotaku, η πρόσφατη προσπάθεια της Capcom να πραγματοποιήσει μια ανακατανομή των πόρων της σε σημαντικότερα projects, ώθησαν την εταιρεία στην ακύρωση ενός αγνώστου project της Capcom Vancouver, αλλά και στη δημιουργία ενός "μικρότερου" Dead Rising sequel.

Παρόλα αυτά, η τεράστια επιτυχία του Monster Hunter: World σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες του, θα συνεχίσει να σώζει την εταιρεία από μικρές "ατυχίες", για το κοντινό τουλάχιστον μέλλον.

Το Monster Hunter: World έγινε το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών για την εταιρεία, φτάνοντας τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα μονάχα στις κονσόλες, ενώ η κυκλοφορία του μέσα στον Αύγουστο για τα PC ήταν η "μεγαλύτερη" για το 2018.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, είναι στον οφθαλμίατρο, γιατί κοκκίνησαν τα μάτια του από το πολύ Spider-Man.

IGN Greece Capcom: 'Έμφαση' στην ποιότητα και όχι στις πωλήσεις Η Capcom είναι έτοιμη να επενδύσει περισσότερο στο Nintendo Switch Η Capcom "κλείνει" το όνομα Monster Hunter: World

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα