Νέα επείγοντα περιστατικά στο promo trailer του "Grey's Anatomy"

Η 15η σεζόν πλησιάζει.

Μία ακόμα σεζόν του "Grey's Anatomy" ετοιμάζονται να υποδεχτούν οι φανς της σειράς, και ένα νέο promo trailer κυκλοφόρησε για να δώσει μία γεύση τον γεγονότων που έρχονται.

Το THR μεταφέρει την είδηση, μαζί με τη δήλωση που περιγράφει τον 15ο κύκλο ως τη "σεζόν της αγάπης". Τέτοια εντύπωση δίνει και το trailer, αφού μόνο αγάπη δείχνει, είτε πρόκειται για την πρωταγωνίστρια Meredith Grey, είτε για το υπόλοιπο αγαπημένο cast που έχει παραμείνει.

Η Teddy(Kim Raver), που έκανε την επιστροφή της στη 14η σεζόν, έχει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Είναι

11 εβδομάδων έγκυος, ένα γεγονός που φαίνεται να προκαλεί έκπληξη στους συναδέλφους της.

Ο Owen (Kevin McKidd) και η Amelia (Caterina Scorsone) έχουν περάσει ήδη αυτή τη φάση και κρατάνε πανευτυχείς το νεώτερο μέλος της οικογένειας τους. Οι δύο γιατροί, βεβαίως, αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα μέλη του γνωστού νοσοκομείου του Σιάτλ, οπότε παρά την ευτυχία τους βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για το επόμενο περιστατικό.

Κάποιο συμβάν φαίνεται να αναστατώνει ιδιαίτερα το χειρουργείο του Dr. Webber (James Pickens Jr.) και μαζί όλους όσους το παρακολουθούν από το παρατηρητήριο. Ένα απρόσμενο ατύχημα, βεβαίως, δεν θα είναι πρωτοτυπία για τη σειρά, αφού μέσα σε 15 σεζόν έχουμε δει μέχρι και ταβάνι να καταρρέει στη μέση ενός χειρουργείου.

Δύο ακόμα ειδικευόμενοι προστέθηκαν στη γνωστή ομάδα. Το γεγονός που οι περισσότεροι περιμένουν με αγωνία, όμως, είναι το σεναριογραφικό γύρισμα, που ενώνει τη Mer με τον Dr. Andrew DeLuca (Giacomo Gianniotti) και προμηνύει πολύ ρομάντζο στο μέλλον του κύκλου.

Η πρεμιέρα απέχει ελάχιστα. Στις 27 Σεπτεμβρίου το πρώτο περιστατικό θα χτυπήσει στο κανάλι του ABC και θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός ακόμα κύκλου για το "Grey's Anatomy".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FXLifetime's You: Premiere Sneak Peek - IGN First

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα