Η πρώτη εμφάνιση του Joaquin Phoenix από το "Joker" έγινε στο Instagram

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης μοιράστηκε την εικόνα με το κοινό.

Joker περιμέναμε, Arthur είδαμε. Ο Joaquin Phoenix έκανε την πρώτη του εμφάνιση από την ερχόμενη ταινία "Joker", μέσω του Instagram του σκηνοθέτη Todd Phillips, και δεν έχει γίνει ακόμα ο σατανικός κλόουν που έχουμε συνηθίσει.

Παρακάτω

μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία με τον Phoenix, σχετικά αγνώριστο, ως Arthur, όπως υποδεικνύει και το σχόλιο του ίδιου του σκηνοθέτη. Μακριά μαλλιά, απλό ντύσιμο, με σακάκι σε λαδί και όχι πράσινο χρώμα, οι αρχές ενός τρελού βλέμματος και ιδού... ο ίδιος ο "Clown Prince of Crime" όταν ακόμα είχε ένα απλό όνομα.

Joaquin Phoenix as "Arthur" in The Joker.

Η ταινία "Joker" του Phillips πρόκειται να πει μία origin ιστορία. Όπως έχει αναφερθεί, θα τοποθετηθεί στη δεκαετία του '80 και θα ακολουθεί έναν άντρα, απόκληρο της κοινωνίας. Η υπόθεση πρόκειται να ακολουθήσει τα χνάρια της κλασικής "The King of Comedy" του Martin Scorsese, μία ταινία όπου ο πρωταγωνιστής Robert De Niro είναι ένας αποτυχημένος κωμικός που απαγάγει το είδωλο του, έναν παρουσιαστή ενός βραδινού talk-show. Ο ίδιος ο De Niro θα έχει μία θέση και στην ταινία "Joker", στον αντίστοιχο ρόλο του παρουσιαστή.

Τον πρωταγωνιστή Phoenix είδαμε και νωρίτερα, από μία φωτογραφία της καθημερινότητας του, φανερά αδυνατισμένο για τον ρόλο του Joker. Φαίνεται πως ο ηθοποιός δουλεύει αρκετά για αυτόν τον ρόλο, για τον οποίο είχε δηλώσει ήδη πως τον φοβίζει.

Μαζί του στο cast θα δούμε και τη Zazie Beetz, που γνωρίσαμε μέσα από το "Deadpool 2", τη Frances Conroy ως τη μητέρα του, και τον Marc Maron.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, στη Νέα Υόρκη, και η ημερομηνία πρεμιέρας έχει ορισθεί για την 4η Οκτωβρίου, του 2019.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑδυνάτισε ο Joaquin Phoenix για να μπει στο ρούχα του JokerΟ Alec Baldwin αποχώρησε από την ταινία "Joker"O Alec Baldwin θα γίνει ο Thomas Wayne για την ταινία "Joker"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα