Νέα εικόνα πιθανώς 'προδίδει' το roster του Mortal Kombat 11

Oops.

Θυμάστε τις εποχές, όταν μάθαινε κανείς το πλήρες roster ενός fighting game, την ημέρα της κυκλοφορίας του;

Ούτε εμείς.

Από αυτό το "νέο trend" δεν ξέφυγε ούτε το Mortal Kombat 11, για κακή του τύχη, καθώς βρέθηκε στο Reddit μια εικόνα, όπου μπορεί να δει κανείς το πλήρες roster των fighters του παιχνιδιού.

ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILS

Η εικόνα "έρχεται" μετά από την ευγενική χορηγία του PCGamer.

Η εικόνα διαγράφηκε μετά από μικρό χρονικό διάστημα, όμως ήταν αρκετός ο χρόνος, για να μπορέσουν οι περισσότεροι Redditors να την αποθηκεύσουν και να τη μοιραστούν με εμάς του υπόλοιπους.

Το παραπάνω "leak" ενδέχεται να είναι ακόμη και προϊόν Photoshop, αν και η ιστορία μας λέει, ότι οι πιθανότητες τείνουν προς την εγγυρότητα της εικόνας.

Όπως βλέπετε και οι ίδιοι, στο roster του Mortal Kombat 11 βλέπουμε ορισμένους fighters, που τους περιμέναμε και δεν αποτελεί έκπληξη η προσθήκη τους, μαζί με ορισμένους, που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα, όπως οι Frost, Erron Black, Jacqui Briggs, Cassie Cage και Kotal Kahn, ενώ δεν λείπουν ούτε και οι "κενές θέσεις", οι οποίες θα συμπληρωθούν λογικά από μελλοντικά DLC.


To Mortal Kombat 11 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου, για τα PS4, Xbox One, PC και Nintendo Switch.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

IGN GreeceΌλοι οι επιβεβαιωμένοι Fighters του Mortal Kombat 11Η Jade προστέθηκε στο ροστερ του Mortal Kombat 11O σκηνοθέτης του Mortal Kombat 11 μιλάει για τις διαρροές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα