Νέα αστέρια στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων (vid)

Οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης όμως έχουν τα μάτια τους στραμμένα και σε νέους ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει αίσθηση μέσα στην περίοδο. Εμείς ξεχωρίσαμε κάποιους από αυτούς και σας τους παρουσιάζουμε.

Ραντάλ Κολό Μουανί
Υπέγραψε με ελεύθερη μεταγραφή αθόρυβα το περασμένο καλοκαίρι, όταν έληξε το συμβόλαιο του με τη Ναντ και κατάφερε να έχει εκπληκτικό αντίκτυπο στο ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Με μεγάλο διασκελισμό που τον βοηθά να ξεπερνά τους αντιπάλους

του, έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ καλός για να τα καταφέρνει με τις αντίπαλες άμυνες τόσο στην Bundesliga όσο και στο Champions League, σκοράροντας 19 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ σε 37 αγώνες μέχρι σήμερα.

Randal Kolo Muani is on

With @AWSCloud, we take a look at the stats behind Randal Kolo Muani’s debut season in the #Bundesliga! #BundesligaMatchFacts | @Eintracht_eng pic.twitter.com/86ADm0CXwg

Bundesliga English (@Bundesliga_EN) April 5, 2023

Έχοντας εντυπωσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, έχει πλέον εδραιώσει μια θέση στην ενδεκάδα στην Εθνική Γαλλίας — αδιανόητο πριν από ένα χρόνο — και διάσημοι σύλλογοι όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν συνδεθεί με μια πιθανή μετακίνηση του το καλοκαίρι. Η Άιντραχτ δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει, αλλά θα δυσκολευτεί να πει όχι σε μια μεγάλη προσφορά για τον νεαρό Γάλλο επιθετικό.

Ματέο Ρετέγκι
Εάν ο Κολό-Μουανί φύγει από τη Φρανκφούρτη, ο γερμανικός σύλλογος προφανώς εξετάζει τον Ρεντέγκι ως αντικαταστάτη του, παρόλο που ο γεννημένος στην Αργεντινή επιθετικός είναι περισσότερο ένα παραδοσιακό Νο.9. Αποφάσισε να παίξει για την Ιταλία μέσω του Σικελού παππού του και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα, στα πρόσφατα προκριματικά του Euro 2024 και σημείωσε ένα γκολ παρηγοριάς στην ήττα 2-1 από την Αγγλία και πρόσθεσε ένα ακόμη στη νίκη με 2-0 εναντίον της Μάλτας, μερικές ημέρες αργότερα. Για την Τίγκρε, όπου είναι δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς, σκόραρε 19 γκολ στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν και έχει 7 σε 10 αγώνες αυτή την περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα