Νέα απώλεια για τη Σοσιεδάδ, νίκη για τη Βιγιαρεάλ (vid)

Νέα απώλεια για τη Σοσιεδάδ, νίκη για τη Βιγιαρεάλ (vid)osinteliΣάβ, 12/19/2020 - 21:46

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στη La Liga, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε μακριά από τις νίκες, καθώς ηττήθηκε (2-1) από τη Λεβάντε στη Βαλένθια, την ίδια στιγμή που η Βιγιαρεάλ πέρασε από την έδρα της Οσασούνα.

Η Σοσιεδάδ προηγήθηκε νωρίς (22') στο σκορ με τον Ισάκ, όμως πριν προλάβει να το... συνειδητοποιήσει

η Λεβάντε απάντησε με τον Ρότζερ (28'). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και "χτύπησαν" για δεύτερη φορά λίγο πριν το φινάλε του αγώνα με τον ντε Φρούτος (87') φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη.

 

Την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ πέρασε... αέρας από την Παμπλόνα, καθώς διέλυσε με 3-1 την Οσασούνα. Ο Μορένο στο 7' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και ο Νίνο στο 29' διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο μεταξύ η Οσασούνα είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αριντάνε (19'). 

Στο 70' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τόρες μείωσε σε 1-2, όμως η Οσασούνα όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, αλλά στο 86' δέχτηκε και τρίτο γκολ από τον Μορένο.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad - Ποδόσφαιρο Levante - Ποδόσφαιρο Villarreal - Ποδόσφαιρο Osasuna - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Sociedad ΙΣΠΑΝΙΑ Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στη La Liga, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έμεινε μακριά από τις νίκες, καθώς ηττήθηκε (2-1) από τη Λεβάντε στη Βαλένθια, την ίδια στιγμή που η Βιγιαρεάλ πέρασε από την έδρα της Οσασούνα.

Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 21:46 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα