Σαμπντόρια-Κροτόνε 3-1: Άνετο τρίποντο για τους «μπλουτσερκιάτι» (vid)

Σαμπντόρια-Κροτόνε 3-1: Άνετο τρίποντο για τους «μπλουτσερκιάτι» (vid)tbairaktΣάβ, 12/19/2020 - 21:04

Η Σαμπντόρια επικράτησε με άνεση στο «Λουίτζι Φερράρις» της Κροτόνε με 3-1 για την 13η αγωνιστική της Serie A.


Οι «μπλουτσερκιάτι» είχαν τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ήταν άκρως αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.
Δύο έκαναν στο πρώτο ημίχρονο και σημείωσαν ισάριθμα γκολ.


Το 1-0 στο 27’ όταν μετά την πάσα του Γιάνκτο, από κοντά ο Ντάμσγααρντ πλάσαρε τον Κόρνταζ βάζοντας μπροστά τους γηπεδούχους.


Και το δεύτερο στο 36’ όταν μετά από σουτ του Λα Γκουμίνα, ο Γιάνκτο πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε τον Κόρνταζ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.


Οι «Πυθαγόρειοι» κατάφεραν όμως να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κερδίζοντας πέναλτι, όταν ο Ρέτσα ανατράπηκε από τον Έκνταλ.


Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σίμι που νίκησε τον Αουντέρο για το 2-1.


Στην επανάληψη ο Ρανιέρι έριξε στο ματς Κουαλιαρέλα και Ραμίρεζ και από την συνεργασία των δύο στο 65’ ήρθε το 3-1.


Εκτέλεση κόρνερ από τον Ουρουγουανό, κεφαλιά του Κουαλιαρέλα και η μπάλα στα δίχτυα για το γκολ των γηπεδούχων.


Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σαμπντόρια σημείωσε και 4ο γκολ όταν μετά από σέντρα του Καντρέβα ο Κουαλιαρέλα πάλι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Το γκολ ακυρώθηκε σωστά μετά από χρήση του VAR για οφσάϊντ του καντρέβα.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sampdoria - Ποδόσφαιρο Crotone - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sampdoria ΙΤΑΛΙΑ Σαμπντόρια-Κροτόνε: 3-1 (hls) Submitted by osinteli on Σάβ, 12/19/2020 - 21:25 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_SAMPDORIA_CROTONE_191220.mp4 ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΙΤΑΛΙΑ Τα στιγμιότυπα του αγώνα Σαμπντόρια-Κροτόνε για τη Serie A. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sampdoria Sampdoria - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Η Σαμπντόρια επικράτησε με άνεση στο «Λουίτζι Φερράρις» της Κροτόνε με 3-1 για την 13η αγωνιστική της Serie A. Article publish on Σάβ, 12/19/2020 - 21:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα