Νάπολι-Γιουβέντους: Ευχάριστα νέα για Σπαλέτι, ζόρια για Αλέγκρι

Ο διεθνής μέσος είχε χτυπήσει στην πρεμιέρα της Serie A και αντικαταστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Βενέτσια (2-0) παίζοντας μόλις 35 λεπτά. Ο Ζιελίνσκι απουσίασε από την αναμέτρηση στη Γένοβα (1-2), αλλά και κόντρα στην Αγγλία (1-1) για τα προκριματικά των ομίλων του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Πολωνός θα υποβληθεί αύριο (10/9) σε νέες εξετάσεις στο τραυματισμένο του πόδι προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση. Ο Σπαλέτι είναι αισιόδοξος πως θα έχει στην διάθεση του τον ποδοσφαιριστή, όπως

και τον Νιγηριανό, Βίκτρο Οσίμχεν, που εξέτισε την ποινή του. Θυμίζουμε πως είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα στο ματς με την Βενέτσια (2-0) παίζοντας μόλις 20 λεπτά.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να στερείται των υπηρεσιών του τραυματία Φεντερίκο Κιέζα, ενώ δύσκολα θα προλάβουν να παρουσιαστούν έτοιμοι και στο 100%, οι Βραζιλιάνοι Άλεξ Σάντρο και Ντανίλο που ακόμα να γυρίσουν από την Βραζιλία, ο Πάολο Ντιμπάλα που λείπει με την Εθνική Αργεντινής (παίζει απόψε με την Βολιβία), αλλά και ο Χουάν Κουαδράδο που λείπει με την Εθνική Κολομβίας (παίζει απόψε με την Χιλή).

Keywords
Τυχαία Θέματα