Ναϊγκολάν : «Δεν είναι ωραίο να φεύγεις αλλά..»

Μια από τις πολυσυζητημένες μετακινήσεις αυτό το καλοκαίρι στο Καμπιονάτο είναι αυτή του Βέλγου διεθνή Ράντζα Ναϊγκολάν (συζητήθηκε αρκετά και η απουσία του στο Μουντιάλ).

Ο 30χρονος μέσος μετακόμισε στο Μιλάνο προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ και αυτή η κίνηση μετά από πέντε χρόνια στην «αιώνια πόλη» ήταν λογικό να φέρει ποικίλες αντιδράσεις κυρίως στις τάξεις των οπαδών της Ρόμα.

Τα ανταλλάγματα που πρόσφεραν οι «νερατζούρι» -περίπου 24 εκατομμύρια ευρώ συν δύο παίκτες
- θεωρήθηκαν αρκετά στο να γίνει η μεταγραφή!
Ο ίδιος μάλιστα τοποθετήθηκε στα social media με ένα τρόπο στα όρια της διπλωματίας και του επαγγελματικού.. εξαναγκασμού (;) αφού η ερμηνεία των όσων ανέφερε κυμαίνεται μάλλον προς τις συγκεκριμένες κατευθύνσεις :
«Δεν είναι καλό να φεύγεις από τη Ρόμα όμως υπάρχουν φορές όπου δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά..» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του, προσπαθώντας να δώσει εξηγήσεις σε πολλούς οπαδούς που τον ακολουθούν και οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη!

Ο Ναϊγκολάν λογαριάζεται ως ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Σπαλέτι, στο Μιλάνο, για τη σεζόν 2018-19.

Η Ρόμα ψάχνει τον αντικαταστάτη του ενώ οι οπαδοί της τα βάζουν με τους υπεύθυνους της ομάδας τονίζοντας πως αυτά τα 24 εκατομμύρια ευρώ είναι πολύ λίγα σε σχέση με την αξία του παίκτη!
Στο στόχαστρο έχει μπει ο Ισπανός ποδοσφαιρικός Διευθυντής της ομάδας Ραμόν Ροντρίγκες Βερντέχο «Μόντσι». Ένας άνθρωπος με πολλές επιτυχίες στο διεθνές ποδοσφαιρικό μάναντζμεντ ο οποίος τώρα όχι απλά ακούει τα εξ αμάξης για μια μεταγραφή αλλά πιθανόν να τεθεί ζήτημα αντικατάστασής του με αφορμή την υπόθεση Ναϊγκολάν
Keywords
Τυχαία Θέματα