Η συνάντηση έβγαλε… Καλάθη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μια πρώτη επαφή με τον Τσάβι Πασκουάλ, ενόψει της προσεχούς περιόδου, όμως, για το «πράσινους» το καλοκαίρι αναμένεται μακρύ και σε πρώτη φάση ο Παναθηναϊκός πρέπει να τηρήσει στάση αναμονής. Βασική αιτία αυτής της κατάστασης είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Νικ Καλάθη.

Μέχρι να δώσει την οριστική του απάντηση ο πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού,

λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν στην ομάδα, τουλάχιστον όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αν ο Καλάθης μείνει, τότε σίγουρα τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό που ναι μεν θα αναζητήσει ενίσχυση, χωρίς να ψάχνει ωστόσο κυρίαρχο περιφερειακό παίκτη.

Αν από την άλλη ο Καλάθης ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα, τότε οι κινήσεις που θα έχει να κάνει ο Τσάβι Πασκουάλ θα είναι πιο απλές και σίγουρα πιο εύκολες. Εσχάτως κυκλοφόρησε ότι στο παιχνίδι για τον ομογενή γκαρντ μπήκε δυναμικά και η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, που δείχνει να έχει αρκετά εκ. ευρώ για ξόδεμα.

Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα ερευνήσει την αγορά για ψηλό, ενώ θα γίνουν κινήσεις και στην εγχώρια αγορά αν και εκεί οι επιλογές είναι κάπως περιορισμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα