«Να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε καταφέρει ποτέ» (video)

Yψηλούς στόχους για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού θέτει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο κανάλι της ομάδας μετά την πρόκριση επί της Μπέρνλι. Αναλυτικά:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θέλουμε να επανέλθουμε γρήγορα, να ξεκουραστούμε και να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, γιατί ο μεγάλος μας στόχος όλοι ξέρετε ότι είναι να ξανακατακτήσουμε
το πρωτάθλημα. Θέλουμε λοιπόν να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι την επόμενη μέρα, να ξεκουραστούμε για να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με τους φιλάθλους μας φυσικά στο πλευρό μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικοί για μας, μας βοηθούν, θέλουμε να είναι πολλοί στο γήπεδο γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός: «Ένα από τα πολύ ωραία πράγματα που έχω ευχηθεί ήταν στην ημέρα των γενεθλίων μου αυτή η ομάδα να φτάσει πάρα πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολο γιατί πρόκειται για μία απαιτητική διοργάνωση, θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγάλες ομάδες, δύσκολες στιγμές και συγκυρίες, πολλά πράγματα που ίσως μας κόψουν τον δρόμο. Όμως αυτή η ομάδα και το σύνολο που έχουμε αυτή την στιγμή έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και πολλά όνειρα για να καταφέρει κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει ξανακαταφέρει ποτέ».
Keywords
Τυχαία Θέματα