ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η συμφωνία που φέρνει πίσω τον Γιάννη! (video)

Μια νέα διαφημιστική συμφωνία έκλεισε τις τελευταίες μέρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αλλά είναι μια συμφωνία που μπορεί να αποτελέσει τη ‘’γέφυρα’’ για να ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα. Είναι δεδομένο και αυτό δεν αφορά ενεστώτα χρόνο ότι το περσινό καλοκαίρι ‘’στράβωσε’’ σε μεγάλο βαθμό με όσα έγιναν και τους λάθος χειρισμούς από την Ελληνική ομοσπονδία τις σχέσεις του Γιάννη με την εθνική ομάδα. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει μιλήσει ποτέ
δημόσια, όπου είναι εξαιρετικά προσεκτικός και politically correct σε όσα λέει για την εθνική ομάδα. Ούτε φυσικά έχει αναφερθεί ποτέ στην πιθανότητα να μην ξαναπαίξει στην ομάδα!

Μια χορηγική συμφωνία όμως μπορεί να κάνει ακόμη πιο απλά τα πράγματα. Ο Αντετοκούνμπο έκλεισε συμβόλαιο με την Ασιατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ΤCL. Εδώ υπάρχει μια πολύ ευνοϊκή σύμπτωση. Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι και χορηγός της FIBA και μάλιστα από τους μεγάλους της παγκόσμιας ομοσπονδίας και ήδη διαφημίζεται στους τηλεοπτικούς αγώνες των Ασιατικών «παραθύρων» για την πρόκριση στο Παγκόσμιο. Όπως γίνεται αντιληπτό η συγκεκριμένη εταιρεία με τους τελικούς του Μουντομπάσκετ να γίνονται το καλοκαίρι του 2019 θέλει πολύ να δει το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της για το μπάσκετ να παίζει στο παγκόσμιο. Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία για να αντιληφθεί κάποιος ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα ανοίξει έμμεσα αλλά πολύ αποτελεσματικά τον δρόμο της επιστροφής του Greek Freak στην εθνική και θα εξασφαλίσει την παρουσία του στο παγκόσμιο. Εφόσον βέβαια, η εθνική μας απόντος του Αντετοκούνμπο καταφέρει να περάσει στους τελικούς αλλά αυτό είναι μια άλλη διαφορετική ιστορία!

Να σημειωθεί ότι κεντρικό πρόσωπο για τις αντίστοιχες ποδοσφαιρικές καμπάνιες της εταιρείας είναι ο Νεϊμάρ ενώ μέσα στις ομάδες που τη διαφημίζουν είναι η εθνική ομάδα της Κίνας και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς του ΝΒΑ.

Δείτε το σχετικό promo video:

TCL / Giannis Antetokounmpo - Powerful Performance 0:60 / Chinese Theater Version from Michael Pessah on Vimeo.

Keywords
Τυχαία Θέματα