Να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της θέλει η Αϊντχόφεν

Η νίκη με σκορ 3-2 της Αϊντχόφεν την προηγούμενη εβδομάδα επί της ΜΠΑΤΕ στην Λευκορωσία, της δίνει απόψε, ενόψει της ρεβάνς, τον τίτλο του μεγάλου φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ολλανδική ομάδα τα πάει περίφημα με τον Φαν Μπόμελ στον πάγκο της, δείχνει νοοτροπία νικητή και μοιάζει πολύ δύσκολο να μην βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων μετά από απουσία δύο χρόνων.

Πάντως ο νεαρός τεχνικός της Αϊντχόφεν προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του: «Το μεγαλύτερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο»
είπε ο 41χρονος τεχνικός χθες στη συνέντευξη Τύπου. Δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, αφού μόνο ο Ροσάριο είναι αμφίβολος για την σημερινή αναμέτρηση.

Η μόνιμη πρωταθλήτρια Λευκορωσίας, ψάχνει ένα μικρό θαύμα σήμερα στο «Philips Stadion», ώστε να βρεθεί για 5η φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο ο επιθετικός Γκορντέιτσουκ απουσιάζει σήμερα από την ΜΠΑΤΕ, αλλά σε σχέση με το πρώτο ματς επιστρέφει ο Σιγκνιέβιτς ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς από τον ΑΠΟΕΛ, Πολιάκοφ.

Πιθανή ενδεκάδα Αϊντχόφεν:(4-3-3): Ζουτ – Ντούμφρις, Σβάαμπ, Φιρχέφερ, Ανχελίνιο – Χέντρικς, Περέιρο, Ροσάριο (Ρίχο) – Μπέρχβαϊν, Λουκ ντε Γιονγκ, Λοσάνο

Πιθανή ενδεκάδα ΜΠΑΤΕ:(4-1-4-1): Σκερμπίτσκι – Ρίος, Μιλούνιβτς, Φιλιπένκο, Φιλίποβιτς – Γιαμπλόνσκι – Ίβανιτς, Μπάγκα, Ντράγκουν, Στάσεβιτς – Τούομινεν
Keywords
Τυχαία Θέματα