Προχωράει για τον Νάρσινγκ η ΑΕΚ

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League φαίνεται πως ανοίγει τον δρόμο για την απόκτηση του Λουτσιάνο Νάρσινγκ από τη Σουόνσι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα περιμένουν εντός της ημέρας την οριστική απάντηση του Ολλανδού μεσοεπιθετικού, ελπίζοντας πως θα δελεαστεί με τη συμμετοχή
της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ΑΕΚ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την ουαλική ομάδα για την απόκτηση του παίκτη, έναντι δυο εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον παίκτη.

Ο Νάρσινγκ φέρεται να περιμένει κάποια καλύτερη πρόταση, πριν απαντήσει οριστικά στην ΑΕΚ, όμως μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει βρει κάτι που να τον ικανοποιεί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει θέσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ως την πρώτη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδος, φέρεται να βρίσκεται ένας ακόμα παίκτης, ο οποίος αποτελεί εναλλακτική επιλογή.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την απόκτηση ενός μέσου, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να έχουν μεταφερθεί μετά το τέλος της υπόθεσης Νάρσινγκ. Δεν αποκλείεται η προσθήκη στο κέντρο της ομάδας να τραβήξει μέχρι την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών.
Keywords
Τυχαία Θέματα