"Να διορθώσει την άμυνά του Ολυμπιακός"

Βελτίωση στην άμυνα θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σοπρόν στην Ουγγαρία, την Πέμπτη (01/11, 19:00), εν συγκρίσει με την πρεμιέρα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, όπως δήλωσε η Αγγελική Νικολοπούλου, στην ιστοσελίδα της ομάδας του Πειραιά. Η παίκτρια των «ερυθρόλευκων» εξήγησε πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού,
στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, είναι δύσκολη και έμπειρη και εξήγησε πως για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης οι συμπαίκτριές της και η ίδια θα πρέπει να βγάλουν πάθος και ενέργεια στο παρκέ.

«Είναι ένα καινούριο παιχνίδι για μας. Η Σοπρόν είναι μία ομάδα που είναι αρκετά δύσκολη και σίγουρα πιο έμπειρη από εμάς στη διοργάνωση. Δουλεύουμε πολύ αυτές τις ημέρες για να δούμε τις αδυναμίες της και να μπορέσουμε την Πέμπτη να σταματήσουμε τα επιθετικά της ατού. Θέλουμε να περιορίσουμε μέσα από την άμυνά μας το παιχνίδι που τους αρέσει να παίζουν, αλλά και εμείς να βρούμε επιπλέον λύσεις στο επιθετικό μας κομμάτι», τόνισε αρχικά η Νικολοπούλου.

Αναφορικά με το τι πρέπει να διορθώσει ο Ολυμπιακός εν συγκρίσει με την αναμέτρηση στην Χαλκίδα κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, η Νικολοπούλου δήλωσε: «Σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνά μας. Στο ματς με τη Φενερμπαχτσέ δεν ήμασταν καλοί εκεί, όπως και στον τομέα των αμυντικών ριμπάουντ όπου είχαμε πρόβλημα. Πρέπει να βάλουμε σίγουρα περισσότερο πάθος και ενέργεια μέσα στο παιχνίδι μας, απ΄ ό,τι στο προηγούμενο ματς στην Ευρωλίγκα. Οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης στην Ουγγαρία και να εστιάσουμε στην αμυντική μας λειτουργία. Η Σοπρόν είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη Euroleague, και το πώς βιώνει η ίδια αυτήν την εμπειρία, η Νικολοπούλου είπε: «Η αλήθεια είναι ότι ακόμα προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, μετά την πρόκρισή μας στην διοργάνωση στα ματς με την Βίσλα Κρακοβίας. Είναι τα συνεχόμενα ταξίδια που έχουμε, ενώ πρέπει να συνδυάσουμε την Ελλάδα με τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Είναι κάτι καινούριο για μας, αλλά κάθε μέρα το τεχνικό τιμ προσπαθεί να μας έχει έτοιμες για κάθε αναμέτρηση που ακολουθεί. Κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται όλες μας στην προπόνηση για να προετοιμαστούμε και εμείς όσο καλύτερα γίνεται».
Keywords
Τυχαία Θέματα