"Να δείξουμε πάθος από το πρώτο λεπτό" (video)

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το εκτός έδρας παιχνίδι του Αρη με τον Ν.Π.Σ. Βόλος. Ο 25χρονος παίκτης του Αρη είπε ότι το πάθος θα έχει σημασία στο παιχνίδι.

Στις δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, είπε:

“Η αλήθεια είναι ότι δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε στην πρώτη αγωνιστική. Θέλαμε να ξεκινήσουμε το Πρωτάθλημα με μία νίκη και με καλό ποδόσφαιρο, δεν τα καταφέραμε. Τώρα το μόνο αποτέλεσμα είναι η
νίκη μέσα στον Βόλο για να συνεχίσουμε την κούρσα του Πρωταθλήματος που είναι πολύ δύσκολη”.

Σε ερώτηση σχετική με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, μεταξύ άλλων, είπε: “Είναι μία ομάδα που παίζει χωρίς άγχος, ειδικά τις πρώτες αγωνιστικές. Εχει πάρει καλούς ποδοσφαιριστές. Εχει έναν προπονητή που του αρέσει η φιλοσοφία η ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο, να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, εμείς όμως θα πάμε εκεί να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι”.

Πρόσθεσε: “Οταν παίζουμε εντός έδρας, οι ομάδες είναι συνήθως κλεισμένες πίσω και εμείς προσπαθούμε να διασπάσουμε την άμυνα και να πετύχουμε κάποιο γκολ. Οταν η αντίπαλη ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο είναι πιο εύκολο και για εμάς αλλά εντάξει ποτέ δεν ξέρουμε θα δούμε τι θα γίνει το Σάββατο”.

Σε ερώτηση σχετική με το Πανθεσσαλικό είπε: “Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έγιναν αρκετές αλλαγές για να φιλοξενήσει την ομάδα του Βόλου. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλή κατάσταση, πρώτα απ’ όλα για τη σωματική ακεραιότητα όλων των παιδιών που αγωνίζονται και μετά και ο κόσμος να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο”.

Για το παιχνίδι είπε ακόμη: “Εμείς πάντα κοιτάμε τι θα κάνουμε εμείς. Σαν ποιότητα νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από την ομάδα του Βόλου, είμαστε φαβορί ξεκάθαρα αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Είπε ακόμη: “Πέρα από όλα τα τεχνικά στοιχεία και τις στρατηγικές που θα εφαρμόσουν οι δύο προπονητές αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το πάθος. Να δείξουμε πάθος από το πρώτο λεπτό και να καταφέρουμε να κερδίσουμε”.

Αναφέρθηκε στον Αγγελο Χαριστέα που ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος στον Αρη και είπε: “Τον γνωρίζουμε όλοι φυσικά. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα ο κ.Χαριστέας όχι μόνο στα ελληνικά γήπεδα αλλά και στο εξωτερικό. Ευχόμαστε να μας βοηθήσει αυτός, να τον βοηθήσουμε κι εμείς και να έχουμε μια καλή χρονιά”.
Keywords
Τυχαία Θέματα