Μυλοπόταμος: Συνελήφθησαν οι δύο νταήδες Κρητικοί για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Συνελήφθησαν οι δύο Κρητικοί για την επίθεση σε οικογένεια Γερμανών τουριστών στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και το twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε: “Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση

σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο”.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Η οικογένεια των Γερμανών τουριστών -ο πατέρας, οι δύο γιοι και η κόρη του- επέβαιναν σε ενοικιαζόμενο όχημα και κινούνταν στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο Μυλοποταμίτες, βγήκε στον κεντρικό δρόμο προς το Πέραμα και, συγκεκριμένα λίγο μετά του Αλεξάνδρου το Χάνι, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, προκαλώντας μικρή ζημιά.
Ο οδηγός του ενοικιαζόμενου, τους κόρναρε και σταμάτησε, προκειμένου να ανταλλάξουν τα στοιχεία της ασφάλειας των αυτοκινήτων.

Ωστόσο, τότε ξεκίνησε μια απίστευτη και ντροπιαστική για την Κρήτη και την χώρα υπόθεση, αφού το αγροτικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο φίλοι, σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο με τους Γερμανούς, ο οδηγός του άνοιξε την πόρτα και χτύπησε την πόρτα του ανυποψίαστου συνοδηγού του οχήματος και άρχισε να τον γρονθοκοπά μέσα από το παράθυρο.

Αρχικά ο νέος σοκαρίστηκε και στη συνέχεια προσπάθησε να προστατευτεί, ενώ ο αδερφός του βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τον μαινόμενο κτηνοτρόφο, προκειμένου να προστατέψει τον αδερφό του.

Οι τουρίστες έντρομοι προσπάθησαν να απομακρυνθούν. Οι δύο κτηνοτρόφοι ωστόσο συνέχισαν να τους καταδιώκουν και να “σφυροκοπούν” το ενοικιαζόμενο όχημα, για μια απόσταση δύο χιλιομέτρων, μέχρι δηλαδή και το κατάμεστο εκείνη την ώρα κέντρο του Περάματος.

Ποιοι είναι οι δύο νταήδες που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες

Οι δύο δράστες είναι γεννημένοι το 1984 και το 1986 και έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο ένας εκ των δύο, ο 36χρονος, είναι εκτός φυλακής με περιοριστικούς χώρους, με υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα μία φορά τον μήνα. Είχε συλληφθεί για χασισοφυτείες.

Ο έτερος, ο 38χρονος οδηγός του αγροτικού, έχει απασχολήσει τις Αρχές για συμπλοκές, ενώ σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Εμβόλισε το όχημα των Γερμανών τουριστών, κρατούσε το μαχαίρι και επιτέθηκε εναντίον τους, την ώρα που ο 36χρονος συνοδηγός του γρονθοκόπησε την οικογένεια.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα