Μουσικές αλλαγές θα φέρει το remake του "Lady and the Tramp"

La Bella Notte!

Η live-action/CGI μεταφορά της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων "Lady and the Tramp" θα φέρει νέα τραγούδια από την βραβευμένη με Grammy, Janelle Monae, σύμφωνα με το Variety.

Τα δύο τραγούδια θα εκτελεστούν από την Monae. Το ένα από τα δύο θα πρόκειται για την ανακατασκευή του αμφιλεγόμενου "The Siamese Cat Song". Το εν λόγω τραγούδι του 1955, το οποίο ακουγόταν

στην ταινία από την Peggy Lee και τους χαρακτήρες Si και Am, πλέον θεωρείται ότι φέρει ρατσιστικά στερεότυπα της Ασιατικής κουλτούρας και η αναδημιουργία του θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία της τραγουδίστριας Wondaland. Οι Nate “Rocket” Wonder και Roman GianArthur δουλεύουν επάνω στο κομμάτι, το οποίο δεν θα εκτελείται πλέον από Σιαμέζες γάτες.

"Έχουμε κάνει συμφωνία με την Wondaland και την απίστευτη δημιουργική ομάδα με την οποία συνεργάζεται", είπε ο Kaylin Frank, αντιπρόεδρος της μουσικής και των soundtrack της Disney. "Ο σκηνοθέτης μας μιλάει μαζί της για την ιστορία του τραγουδιού".

Ο Charlie Bean θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Andrew Bujalski. Οι Kiersey Clemons ως Darling, Thomas Mann ως Jim Dear, Yvette Nicole Brown ως Aunt Sarah, Adrian Martinez ως Elliot και Arturo Castro ως Marco θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία, ενώ θα ακούσουμε τις φωνές των Tessa Thompson ως Lady, Justin Theroux ως Tramp, Ashley Jensen ως Jackie, Benedict Wong ως Bull, Sam Elliott ως Trusty και Janelle Monáe ως Peg.

Η ταινία θα εξιστορεί τις περιπέτειες ενός πλούσιου σπάνιελ με το όνομα Lady και την συνάντησή της με τον αδέσποτο Tramp. Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω την συνδρομητικής υπηρεσίας της Disney, Disney+, στις 19 Νοεμβρίου. Πριν λίγο καιρό την εμφάνισή της έκανε και η πρώτη εικόνα από την ταινία, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Investor Day που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, αποκαλύφθηκε ότι στο Disney+ θα δούμε πρωτότυπο υλικό απ' όλα τα brands της εταιρείας - Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic - μεταξύ των οποίων τα "The Mandalorian", μια μίνι σειρά "Toy Story", όλες τις σεζόν του "The Simpsons" και το "The World According to Jeff Goldblum".

Επιπλέον επιβεβαιώθηκε η είσοδος όλων των ταινιών του στούντιο, ντοκιμαντέρ που αφορούν τη δημιουργία ταινιών και σειρών, ακόμα ένα Toy Story short με την Bo Peep, το "WandaVision" με τους Elizabeth Olsen και Paul Bettany, το "Τhe Falcon and the Winter Soldier" με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan, η σειρά Loki με τον Tom Hiddleston, η σειρά "Star Wars" για τον Cassian Andor με τους Diego Luna και Alan Tudyk, το "High School Musical: The Musical: The Series", η τηλεοπτική μεταφορά του "Love, Simon" και πολλά ακόμη. Κάποια άλλα προγράμματα, όπως το "Marvel 616", είδαμε επίσης προχθές, παρόλα αυτά δεν υπήρξε επιβεβαίωση για τη σειρά "Hawkeye", που φημολογείται ότι θα υπάρξει.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Crawl / Διαφυγή - Επίσημο Trailer (Υποτιτλισμένο) Άποψη: Οι Θεοί κέρδισαν την Μάχη του Winterfell Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 29/04 - 05/05

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα