Καρέ - καρέ το νέο trailer του "Spider-Man: Far From Home"

Spoilers από το "Avengers: Endgame"!

Μόλις εχθές κυκλοφόρησε το δεύτερο trailer για το "Spider-Man: Far From Home" και σήμερα μπορείτε να ρίξετε μια αναλυτική ματιά μέσα από φωτογραφίες.

Όπως προειδοποιεί και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Tom Holland, το trailer και οι φωτογραφίες περιέχουν spoilers από το "Avengers: Endgame".

Οι σκηνοθέτες του "Avengers: Endgame", Joe και Anthony Russo, είχαν ανακοινώσει ότι αυτήν την εβδομάδα θα γίνει η άρση της απαγόρευσης των spoiler, ωστόσο, ζήτησαν από τους fans να συνεχίσουν

να κρατούν το φινάλε μυστικό. Σε συνέντευξή τους με το "Good Morning America", είχαν δηλώσει, "Να αποκαλύπτονται πράγματα ως ένα σημείο, γιατί ένας από τους λόγους που κάνουμε την ταινία είναι η συζήτηση".

Το νέο trailer του "Spider-Man: Far From Home" φέρει αρκετά spoilers, εξού και η απόφαση του στούντιο να το προβάλλει δύο εβδομάδες αργότερα της πρεμιέρας του "Avengers: Endgame". Μέχρι στιγμής, η ταινία 'χτύπησε' τα $1,2 δις σε πέντε μέρες σπάζοντας το ρεκόρ και στη χώρα μας. Φυσικά, έγινε η πιο πολυσυζητημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου στο Twitter και κέρδισε τη 2η θέση των πιο κερδοφόρων ταινιών όλων των εποχών.

Ρίξτε μια ματιά στις εικόνες παρακάτω:

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την ταινία να είναι η εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. Ωστόσο οι πιο πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του στούντιο, Kevin Feige, μας αποκάλυψαν ότι θα είναι "το τέλος της 3ης Φάσης". Έτσι, μάλλον θα δούμε 'το μάζεμα των σπασμένων κομματιών' από τα αποτελέσματα του "Avengers: Endgame", παρά την εισαγωγή νέων ιστοριών. Στην ταινία θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers και το έντυσε μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας και διαβάστε για την πιθανότητα αναφοράς του Θείου Ben. Αναμένουμε τον επίλογο του "The Infinity Saga" με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" στις 4 Ιουλίου 2019.

Παρακάτω, ακολουθεί το trailer της ταινίας:

IGN GreeceSpider-Man: Far From Home Official Trailer #2Προειδοποίηση φέρει το trailer του "Spider-Man: Far From Home"Επίλογος της 3η Φάσης θα είναι το "Spider-Man: Far From Home"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα