Μουρίνιο: "Το μέλλον μου δεν είναι στην Αγγλία"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μιλώντας στη DAZN, μία συνδρομητική υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο, ξεκαθάρισε ότι το επόμενο βήμα στην καριέρα του δεν θα γίνει στην Premier League:

"Τα τρόπαια είναι εγγύηση για την επιτυχία μου, σε κόντρα ακόμη και εκείνων που κάνουν τα πάντα για να το ξεχάσουν. Δεν είναι δυνατόν ξεχαστούν. Το τελευταίο μου τρόπαιο είναι το Europa League, πριν από ενάμισι χρόνο, πολλοί πιστεύουν
ότι έχουν περάσει είκοσι χρόνια, αλλά έχει περάσει μόνο ενάμισι χρόνος. Σίγουρα, είναι παρελθόν. Τώρα ετοιμάζομαι για το μέλλον! Ζω στο Λονδίνο και είναι το σημείο εκκίνησης μου, όμως η επόμενη φάση δεν θα είναι στην Premier League",

είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής, ξεχωρίζοντας στη συνέχεια τον Κιλιάν Μπαπέ:

"Αν πρέπει να πω ένα όνομα ενός παίκτη που έχει μια δυνατότητα κατάλληλη για το σημερινό ποδόσφαιρο που μπορεί να αλλάξει την τύχη μιας ομάδας, είναι ο Μπαπέ. Μου αρέσει", πρόσθεσε, τονίζοντας μιλώντας για τον εαυτό του:

"Τρεις είναι οι αρετές του χαρακτήρα μου: γνώση, εμπειρία και φιλοδοξία χωρίς όρια, ενώ τα ελαττώματα μου είναι πως είμαι φρικτός με την ήττα και με όσους έχουν λιγότερα κίνητρα από εμένα".

Πηγή: ΑΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα