Μουρίνιο: «Είμαι ο καλύτερος»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο σε μια επίδειξη μετριοφροσύνη αποθέωσε τον εαυτό του και αναφέρθηκε στα επιτεύγματά του ως προπονητής τα προηγούμενα χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως αντέδρασε με αυτό τον τρόπο στην έντονη κριτική που του ασκεί τις τελευταίες ημέρες ο αγγλικός Τύπος. Μάλιστα, τα αγγλικά δημοσιεύματα τονίζουν πως η επικείμενη αναμέτρηση με την Μπέρνλι είναι κρίσιμη για το μέλλον του Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Είμαι προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, αλλά είμαι
επίσης ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Μπορεί να μην θέλετε να το παραδεχθείτε, όμως η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Μπορεί να λέτε ό,τι θέλετε, αλλά για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό αυτό που σκέφτομαι εγώ και όχι εσείς».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πριν από δύο χρόνια ήμασταν πολύ καλοί αφού κερδίσαμε το Europa League. Είμαστε η τελευταία αγγλική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και λέω ξανά ότι έχω κερδίσει οκτώ πρωταθλήματα συνολικά. Είμαι ο μόνος προπονητής στον κόσμο που κατέκτησε πρωτάθλημα στην Ισπανία, την Ιταλία και την Αγγλία. Αυτοί δεν είναι μικροί τίτλοι σε μικρές ποδοσφαιρικά χώρες. Γι’ αυτό είμαι σε θέση να πω ότι πέρσι που τερματίσαμε δεύτεροι είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά μου. Αυτό νομίζω. Αν διαφωνείτε, τότε δεν πειράζει».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα συνθήματα των οπαδών της Τότεναμ εναντίον του, στο προηγούμενο ματς των «κόκκινων διαβόλων»: «Δεν τραγουδούσαν αυτό το σύνθημα στο “Γουέμπλεϊ” όταν τους κερδίσαμε πριν από μερικούς μήνες στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Για εκείνους το Κύπελλο ήταν ένας μεγάλος στόχος διότι δεν έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους».
Keywords
Τυχαία Θέματα