Μουρίνιο: «Δεν έχουμε χρόνο για δράματα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως είναι λυπημένος για τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τη συνέχεια του Champions League, όμως συμπλήρωσε πως η ομάδα του δεν έχει χρόνο για δράματα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλυσε το πώς η Σεβίλλη κατάφερε να φύγει με τη νίκη 2-1 από το «Ολντ Τράφορντ», ενώ τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των «κόκκινων διαβόλων».

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: ««Το πρώτο γκολ

πάντα θα ήταν σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Όχι μόνο επειδή το πρώτο ματς έληξε 0-0, αλλά και για το προφίλ που είχε το σημερινό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε ένταση και να μπούμε όπως στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. Δεν σκοράραμε, όμως, και στη συνέχεια η Σεβίλλη σταδιακά άρχισε να κρατάει μπάλα, έπαιρνε αυτοπεποίθηση και είχε τον έλεγχο. Παρόλα αυτά, δεν είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες στο δεύτερο. Πέτυχαν εκείνοι το πρώτο γκολ και από εκείνη τη στιγμή όλα έγιναν πιο συναισθηματικά και πιο δύσκολα. Και το δεύτερο γκολ, φυσικά, έκανε τα πράγματα σχεδόν απίθανα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου έκαναν κάτι λάθος σε σχέση με τη νοοτροπία τους».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: ««Ναι. Μία φανταστική ομάδα όπως η Τότεναμ έχει ακριβώς τα ίδια με εμάς, η Λίβερπουλ έχει το Champions League, αλλά όχι το Κύπελλο και έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάθε παίκτης είναι λυπημένος, γιατί έτσι νιώθω και εγώ, αλλά δεν έχουμε χρόνο για δράματα».


Keywords
Τυχαία Θέματα