Πιέσεις στην κυβέρνηση για το «Athens Alive OAKA»

Να επισπευτούν οι διαδικασίες, ώστε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες, για να προχωρήσει η επένδυση για το «Athens Alive OAKA» θέλουν οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλευρά Γιαννακόπουλου πιέζει την κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα τις διαδικασίες και να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να ξεπεραστούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα γραφειοκρατικά θέματα, που θα προκύψουν το προσεχές διάστημα, ενώ παράλληλα θέλει από την πλευρά της κυβέρνηση να θωρακίσει εμπορικά και το όλο εγχείρημα. Παράλληλα, ξεκαθαρίζει,
σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, πως πρώτα θα μπει στην τελική ευθεία το συγκεκριμένο θέμα και μετά θα ασχοληθεί με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ, η πλευρά Αλαφούζου θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι, ελπίζοντας πως μέχρι τότε θα έχει προχωρήσει το πρότζεκτ Γιαννακόπουλου, ώστε να τη διευκολύνει στην έξοδό της από το «τριφύλλι». Σε αντίθετη περίπτωση, η πλευρά Αλαφούζου φέρεται να θέλει τη συνέχιση του πλάνου της σφιχτής οικονομικής διαχείρισης των «πράσινων», ώστε να μην αυξηθεί το χρέος και παράλληλα μπορέσουν οι «πράσινοι» να καλύψουν κάποιες από τις οφειλές τους προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Keywords
Τυχαία Θέματα