Μουράτος: «Όνειρο μου να αγωνιστώ στο Περιστέρι»

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στο Περιστέρι ο Βασίλης Μουράτος.

Ο νεαρός γκαρντ αποκάλυψε πως η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της ομάδας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του και τόνισε πως οι φιλοδοξίες του Περιστερίου ταυτίζονται με τις δικές του.

Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

“Πήρα πάρα πολύ εύκολα την απόφαση να
έρθω στον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, η οποία κατάφερε να επιστρέψει στην Α1, μετά από 5 χρόνια. Οι φιλοδοξίες του συλλόγου είναι μεγάλες και ταυτίζονται με τις δικές, γεγονός που με έκανε να αποφασίσω πάρα πολύ εύκολα”.

Για την παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του ΓΣΠ, είπε: “Ήταν ένα από τα θετικά στοιχεία που έπαιξαν τον σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Ο κόουτς Πεδουλάκης είναι μία τεράστια μορφή στο ελληνικό μπάσκετ, έχει αναδείξει ουκ ω λίγους αθλητές και όπως είπα και πριν, έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να βρίσκομαι στην οικογένεια του Περιστερίου. Η ομάδα έχει όραμα, φαίνεται πως χτίζει κάτι πάρα πολύ καλό, πολύ όμορφο και με προοπτική γι΄αυτό και γω, πολύ γρήγορα και άμεσα επέλεξα να έρθω και να γίνω μέλος αυτής της προσπάθειας”.

Κλείνοντας ο Βασίλης Μουράτος τόνισε: “Έχω μεγαλώσει στα Δυτικά προάστια και ξέρω την ιστορία του Περιστερίου, το πόσο μεγάλος σύλλογος είναι. Στις μικρές κατηγορίες μάλιστα, όταν ήμουν, παίζαμε και αντίπαλοι και δεν σου κρύβω πως από μικρός είχα το όνειρο να αγωνιστώ κάποια στιγμή στον σύλλογο”!
Keywords
Τυχαία Θέματα