Oι fans του Overwatch προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν barcodes

Μυστηριώδεις κωδικοί ή κάτι εντελώς ασήμαντο;

Σε ένα ξέφρενο κυνήγι... κωδικοποιημένων barcodes έχουν ριχτεί οι fans του Overwatch, καθώς ανακαλύπτουν όλο και περισσότερα σε skins, αντικείμενα και περιβάλλοντα.

Κάποια είναι πιο ευδιάκριτα από τα άλλα, αλλά μπορεί να αποτελούν placeholder γραφικά, για να δώσουν έναν πιο μηχανικό χαρακτήρα στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι παίκτες θεωρούν πως τα εν λόγω barcodes αντιστοιχούν σε fonts, χωρίς να γνωρίζουν

ωστόσο αν αυτά είναι υπαρκτά.

Οι παίκτες ανακάλυψαν προηγουμένως ένα QR code που μεταφράστηκε με τη φράση “credit chips not accepted” στο μαγειρείο του χάρτη Route 66. Οι ίδιοι παίκτες υπέθεσαν ότι αυτή η γλώσσα ίσως να είναι εκείνη που μιλούν τα Omnics.

Ούτε η Blizzard ούτε κάποιο μέλος του Overwatch έχουν επιβεβαιώσει ή έστω μιλήσει για τις φήμες, οπότε αναμένουμε νεώτερα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceO Hero 28 του Overwatch είναι ένα Hamster σε ένα MechΗ Blizzard αποκτά τα δικαιώματα για το "Play of the Game" Feature του OverwatchΦήμη: Έχουμε νύξεις για τον Hero 28 του Overwatch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα