Μούδιασμα σε χρώμα.. «βιόλα» για την Ίντερ

Άλλο ένα μούδιασμα για την Ίντερ στην Φλωρεντία μένοντας δίχως νίκη για 5η συνεχόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ενώ έχει κι έναν αποκλεισμό, ενδιάμεσα, στο κύπελλο!
Σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό τη φωτιά «άναψε» ο Ικάρντι όμως ο Αργεντίνος Σιμεόνε ισοφάρισε σε 1-1 στο 91ο λεπτό!

Δυσκολεύτηκαν αρκετά οι «νερατζούρι» στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα αφού η Φιορεντίνα φάνηκε αποφασισμένη να πιέσει σε μεγάλο μέρος του γηπέδου ψάχνοντας περισσότερες φορές το δρόμο για ένα γκολ.

Μια
πιο συγκεντρωμένη ομάδα παρέταξε στο δεύτερο μισό ο Σπαλέτι καθώς η Ίντερ σταδιακά πήρε περισσότερους χώρους στο γήπεδο και ευτύχησε να βρει τον Ικάρντι στο 55ο λεπτό κι αυτός σημειώνοντας το 17ο τέρμα του στη φετινή Serie A έδωσε το προβάδισμα σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού.

Εκεί "άνοιξε" το ματς. Οι «Βιόλα» αποφάσισαν να ρισκάρουν δημιουργώντας απειλητικές επισκέψεις στην αναζήτηση, κυρίως, του Κιέζα.
Η μεγάλη φάση για την ισοφάριση ήρθε στο 77’ αλλά ο Χαντάνοβιτς αντέδρασε θετικά απέναντι στον Μπαμπακάρ.

Η άμυνα της Ίντερ άντεξε όσο μπορούσε, οι αντεπιθέσεις έφεραν καλές προϋποθέσεις στο τελευταίο 15λεπτο με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σπορτιέλο από τον Μπόρχα Βαλέρο όμως το γκολ του Ισπανού στην πρώην ομάδα του ακυρώθηκε ως οφσάϊτ στο 80ο λεπτό.

Με την τακτική να πάει.. περίπατο στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, όλα πορεύθηκαν με έναν ξέφρενο ρυθμό.
Η μπάλα πήγαινε από τη μια εστία στην άλλη και η Φιορεντίνα στάθηκε πιο τυχερή στις καθυστερήσεις όταν ο Γάλλος Εϊσερίκ βρήκε χώρο να τροφοδοτήσει τον Σιμεόνε κι αυτός νίκησε τον Χαντάνοβτς!
Ποιος αισθάνεται χαρούμενος με αυτό που συνέβη; Προφανώς η ομάδα της Τοσκάνης ενώ αυτή της Λομβαρδίας βλέπει πλέον την κορυφή να ξεμακραίνει..
Keywords
Τυχαία Θέματα