«Μονομαχία» Ρεάλ, Μπαρτσελόνα για Σκρίνιαρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα θέλουν να αποκτήσουν τον Μίλαν Σκρίνιαρ και ετοιμάζουν προτάσεις για τον διεθνή αμυντικό της Ίντερ. Μάλιστα όπως είπε ο εκπρόσωπος του, η Μάντσεστερ Σίτι έχει κάνει ήδη προσφορά 55 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά σύμφωνα με τον ατζέντη του, η αξία του φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 24χρονος Σλοβάκος είχε αποκτηθεί από τη Σαμπντόρια το 2017, αντί 34 εκατομμυρίων ευρώ και η βελτίωση του είναι εντυπωσιακή.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον παίκτη, όπως και η
Μπαρτσελόνα. Αν κατορθώσουν να πείσουν την Ίντερ, θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι», ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη Μιτχάτ Χαλίς στην ισπανική εφημερίδα As.

«Ο Σκρίνιαρ είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας. Εάν η Ρεάλ Μαδρίτης τον θέλει πραγματικά, πρέπει να προσπαθήσει πολύ, καθώς υπάρχουν πολλοί «κανιβαλιστές» μάνατζερ που προσπαθούν να κατευθύνουν τους παίκτες στις ομάδες που θέλουν. Για παράδειγμα, ο Μίνo Ραϊόλα - ο οποίος εκπροσωπεί τον Πολ Πογκμπά και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς,- θέλει να το κάνει αυτό. Θέλει να δημιουργήσει σύγχυση και στον Σκρίνιαρ, αλλά είναι ένας παίκτης που ανήκει στο γραφείο μας.

Η Ίντερ κατέβαλε 28 εκατομμύρια ευρώ, και τα μπόνους πλέον για την απόκτηση του και έξι μήνες αργότερα η Mάντσεστερ Σίτι προσέφερε 55 εκατομμύρια. Τώρα αξίζει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα