Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, προκειμένου να αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος και παράλληλα να τονώσει την ψυχολογία του, εν όψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την ουκρανική ομάδα για για τη φάση των “32” του Europa League
και εν όψει της ρεβάνς του Κιέβου, θέλει να τονώσει την ψυχολογία του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Ο Κούτρης αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των “ερυθρολεύκων”, με τον Τσιμίκα να μένει στον πάγκο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Τοροσίδης αντί του Μεριά. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με έναν εκ των Ζιλ Ντίας ή Ντάνιελ Ποντένσε να μένουν στον πάγκο, προκειμένου να πάρουν ανάσες.

Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Σολδάνο και Μασούρας, με τον Μαρτίνς να σκοπεύει να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση, σχήμα που χρησιμοποιεί από την αρχή της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα