Μόνιμα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Χάουγκε (pic)

Ο Χάουγκε εντάχθηκε στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2020 από την Μπότο Γκλιμτ αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από μια σεζόν στους «ροσονέρι», μετακόμισε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ως δανεικός με οψιόν αγοράς που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να γίνει υποχρεωτική. Ο Νορβηγός πέρασε την τελευταία του σεζόν στη Γερμανία, σκοράροντας 3 γκολ σε 37 εμφανίσεις και σήμερα η Μίλαν ανακοίνωσε ότι πουλήθηκε επίσημα στην

Άιντραχτ.

«Η Μίλαν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Χάουγκε εντάχθηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης σε μόνιμη βάση, αφού η συμφωνία δανεισμού του από το περασμένο καλοκαίρι μετατράπηκε σε υποχρέωση αγοράς μετά την ολοκλήρωση ορισμένων προαπαιτούμενων συνθηκών καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν», αναφέρεται σε ανακοίνωση. «Ο σύλλογος θα ήθελε να συγχαρεί τον Γενς Πέτερ για την πρόσφατη νίκη του στο Europa League και να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον».
Η Άιντραχτ πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Χάουγκε, με την υποχρέωση εξαγοράς να ορίζεται στα 8 εκατ. ευρώ + 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους και άλλα 3 εκατομμύρια σε μπόνους που σχετίζονται με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι η Μίλαν παίρνει συνολικά 15 εκατ. ευρώ από τη συμφωνία αυτή, επιπλέον του 15%, μιας μελλοντικής πώλησης που δικαιούται επίσης.

Official Statement: Jens Petter Hauge https://t.co/gb3HSkfkXU

Comunicato Ufficiale: Jens Petter Hauge https://t.co/tmyKxGJuSM#SempreMilan pic.twitter.com/mvpSEcZFBG

— AC Milan (@acmilan) May 28, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα