Μονακό-ΠΣΖ 3-2: Εφιάλτης πριν τον τελικό (vid)

Μονακό-ΠΣΖ 3-2: Εφιάλτης πριν τον τελικό (vid)gliorisΠαρ, 11/20/2020 - 23:59

Η ΠΣΖ ήθελε να ξεμπερδέψει το συντομότερο δυνατό με την αναμέτρηση στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό, προκειμένου να κάνει συντήρηση δυνάμεων πριν από το ματς - τελικό με τη Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Τα πρώτα πάντως μηνύματα που έστειλαν οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο καθώς το παιχνίδ ήταν ισορροπημένο στο πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκεί και ύστερα όμως ο Κίλιαν Εμπαπέ πέτυχε δύο γκολ, το δεύτερο

με πέναλτι μετά την αντικανονική προβολή στον Κεν για να μετατρέψει σε εύκολη υπόθεση το υπόλοιπο της αναμέτρησης. 

Η ομάδα του Τούχελ είχε και δοκάρι πριν το τέλος του ημιχρόνου σε κεφαλιά του Κεν, αλλά  η έναρξη της επανάληψης είχε εντελώς διαφορετική πρωταγωνίστρια. Η Μονακό με την είσοδο του Ενρίκε και του Φάμπρεγκας έγινε απειλητική βγάζοντας αντίδραση και τελικές προσπάθειες με τον Κέβιν Φόλαντ. Ο Γερμανός μείωσε στο 51ο λεπτό μετά την έξοχη συνεργασία των Φάμπρεγκας, Μαρτίνς, πετυχαίνοντας το τρίτο του τέρμα με τους Μονεγάσκους. 

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα για τους γηπεδούχους του Νίκο Κόβατς στο 64ο λεπτό με τον Φόλαντ να ισοφαρίζει πριν φτάσουν στην ολική ανατροπή με πέναλτι του Φάμπρεγκας στο 81ο λεπτό. 

Ήταν η πρώτη νίκη για τη Μονακό επί της ΠΣΖ μετά από το 2016 και μετά από 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Monaco - Ποδόσφαιρο Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Monaco ΓΑΛΛΙΑ Με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Μονακό επικράτησε εντός έδρας της ΠΣΖ με 3-2. Σε "τρικυμία" ο Τούχελ πριν το κρίσιμο ματς με τη Λειψία στο Τσάμπιονς Λιγκ Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 23:59 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα