Μονακό – Στρασμπούρ 4-3: Η ανατροπή της ανατροπής! (hls)

Οι Μονεγάσκοι πήραν τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και επέστρεψαν στα τρίποντα εντός έδρας μετά από δύο ήττες, φτάνοντας στο -3 από Μαρσέιγ και Λανς.

Οι Αλσατοί έχασαν μετά από δύο παιχνίδια και είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη μακριά από την έδρα τους.

Η Μονακό ξεκίνησε δυνατά το ματς και προηγήθηκε στο 19ο λεπτό, με τον Μπεν Σεγκίρ να βρίσκει κάθετα στην περιοχή τον Βάντερσον και αυτόν να σκοράρει από κοντά.

Η Στρασμπούρ όμως αντέδρασε πάρα πολύ δυνατά και στο 32′ ισοφάρισε, όταν ο Ντελέιν έκανε τη σέντρα

από αριστερά και ο Μοτίμπα πετάχτηκε ολομόναχος στη μικρή περιοχή, σκοράροντας με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 36′ ως οφσάιντ του Ντιαλό.

Στο 41′ όμως έκαναν το 2-1, όταν ο Σανσόν έβγαλε σέντρα και ο Μαριπάν έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά, πιεζόμενος από τον Νιαμσί.

Η Mονακό έβγαλε εντυπωσιακή αντίδραση στο β’ ημίχρονο και σκόραρε τρεις οφορές μέσα σε 13 λεπτά.

Στο 54′ ο Μπεν Σεγκίρ έκανε το 2-2 από κοντά έπειτα από φάση διαρκείας, ενώ στο 58′ ο Ντιόπ έβαλε μπροστά την ομάδα του σκοράροντας μετά απο πάσα του Γκολοβίν, έχοντας μπει στο ματς στο β’ ημίχρονο ως αλλαγή.

Στο 65′ ο Φοφανά μπήκε κατά μέτωπο, επιχείρησε ένα σουτ και η μπάλα κόντραρε στον Γκιλμπέρ, αλλάζοντας πορεία και καταλήγοντας στα δίχτυα του Σελς για το 4-2.

Ο σκόρερ του τέταρτου γκολ όμως αποβλήθηκε στο 78′ με δεύτερη κίτρινη, δίνοντας την ευκαιρία στους Αλσατούς να επιστρέψουν.

Η Στρασμπούρ κατάφερε τελικά να μειώσει στο 90+3′ με γκολ του αρχισκόρερ Ντιαλό μετά από μπαλιά του Καντίλ, αλλά ήταν πολύ αργά για να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Mονακό (Κλεμάν): Νούμπελ – Αγκιλάρ (46′ Nτιόπ), Ντισασί, Μαριπάν, Ενρίκε (56′ Ζακόμπς) – Βάντερσον, Φοφανά, Καμαρά, Γκολοβίν (90+5′ Ματσιμά) – Μπεν Σεγκίρ (57′ Φόλαντ), Μπεν Γεντέρ (80′ Ματαζό).
Στρασμπούρ (Αντονετί): Σελς – Ντιαρά, Ντουκουρέ, Νιαμσί, Γκιλμέρ, Ντελέιν (78′ Σόμπολ) – Σανσόν, Αχολού (70′ Σισοκό), Μπελεγκάρντ (82′ Πρίτσιτς) – Ντιαλό, Μοτίμπα (70′ Καντίλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα