Νιούκαστλ – Μ. Γιουνάιτεντ 2-0: Τη νίκησε, την προσπέρασε και φουλάρει για Champions League (hls)

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν σε ένα ακόμη παιχνίδι πως δεν διανύουν καλή περίοδο και το πλήρωσαν ακριβά, χάνοντας βαθμούς για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.

Η Νιούκαστλ, η οποία ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65ο λεπτό με τον Γουίλοκ και «κλείδωσε» το «τρίποντο» λίγο πριν το φινάλε. Ειδικότερα, στο 88’ ο Τρίπιερ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Γουίλσον πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Χάρη σε αυτά τα δύο γκολ, οι γηπεδούχοι

πανηγύρισαν την τρίτη διαδοχική νίκη και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν. Η Νιούκαστλ έπιασε τη Γιουνάιτεντ στους 50 βαθμούς και ανέβηκε στην 3η θέση της Premier League, βάζοντας πλώρη για έξοδο στο Champions League.

Νιούκαστλ: Πόουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ, Γουίλοκ (84′ Άντερσον), Μέρφι (68′ Γκόρντον), Σεν-Μαξιμέν (68′ Ζοέλιντον), Ίσακ (80′ Γουίλσον).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαρτίνες (83′ Πελίστρι), Βαράν (83′ Λίντελοφ), Σο, ΜακΤόμινεϊ (83′ Φρεντ), Σάμπιτζερ, Άντονι (62′ Σάντσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέγκχορστ (62′ Μαρσιάλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα