Μοναδικές προσφορές από τη NOBACCO την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2018– Δώρα, εκπτώσεις και άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει η NOBACCO σε όσες και όσους επισκεφθούν τα καταστήματά της ή παραγγείλουν μέσω του NOBACCO e-shop από την 1η έως και τις 6 Οκτωβρίου 2018.

Συμμετέχοντας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) η NOBACCO

διοργανώνει στα καταστήματά της σειρά προσφορών και προωθητικών ενεργειών με σκοπό να τιμήσει την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και να επιβραβεύσει τους ανθρώπους της που εργάζονται καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι λάτρεις του ατμίσματος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσω της «μυστικής ένδειξης» σε επιλεγμένα προϊόντα καθώς και με κληρώσεις για όσους πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω e-shop. Επίσης οι πελάτες της NOBACCO θα επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα NOBACCO που διατίθενται στο e-shop και σε όλα τα καταστήματά της. Για όλες τις παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προσφέρονται δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Οι πελάτες των φυσικών καταστημάτων της NOBACCO ενδέχεται να έχουν μία αναπάντεχη συνάντηση, καθώς όλα τα στελέχη του top management της εταιρείας, πάντα στην πρώτη γραμμή, θα είναι εκεί για να γνωρίσουν τους καταναλωτές και να συνομιλήσουν μαζί τους.

«Στη NOBACCO προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία. Επιδιώκουμε την άμεση, «ζωντανή» επικοινωνία με αυτούς γιατί μας βοηθά να κατανοούμε τις ανάγκες τους, να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, να γινόμαστε καλύτεροι. Σε αυτό είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος των ανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης. Η συμμετοχή μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών συμβολίζει αυτή τη διπλή δέσμευσή μας, προς τους πελάτες μας και προς τους εργαζομένους της NOBACCO», δήλωσε ο κος Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO.
Από τη 1 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2018 επισκεφθείτε ένα κατάστημα NOBACCO για να απολαύσετε μοναδικές προσφορές ατμίσματος σε συσκευές και υγρά αλλά και για να λύσετε κάθε απορία σας από τους πλέον εξειδικευμένους vape specialists!

Σχετικά με την NOBACCO
Η NOBACCO είναι η πρώτη εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα που από την ίδρυση της, το 2008, είχε ως προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών της. Με ένα δίκτυο 70 καταστημάτων και πάνω από 320 σημεία πώλησης σε όλη την χώρα, η εταιρεία πρωταγωνιστεί με καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα στη διάδοση των εναλλακτικών μορφών καπνίσματος, στα πλαίσια ενός πιο υπεύθυνου και καλύτερου τρόπου ζωής για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν την εξάρτηση από την νικοτίνη. Το 2016, η NOBACCO προχώρησε σε ένα δυναμικό άλμα εξωστρέφειας επεκτείνοντας το δίκτυο της στην Ρουμανία, φτάνοντας να αριθμεί σήμερα 4 καταστήματα στα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του Βουκουρεστίου. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ, www.seeht.org) και επενδύει συνεχώς στη διασφάλιση της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με επιστημονική πιστοποίηση, στο πλαίσιο συνεργασιών με ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.Η εταιρία συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου παγκοσμίως, ενώ το Nobacco DesignCenter σχεδιάζει και παράγει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα συσκευές ατμίσματος προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Η σειρά υγρών αναπλήρωσης NOBACCO PREMIUM κυκλοφορεί αποκλειστικά από τη NOBACCO και είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας και ανάπτυξης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας (ΕΜΒΙΑ) του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, όλα τα προϊόντα είναι T.P.D. Compliant, πλήρως εναρμονισμένα με την οδηγία 2014/40/ΕΕ του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και του συμβουλίου. Στο www.nobacco.gr λειτουργεί το No1 ελληνικό online κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης.

RED CommunicationsNOBACCO
Στέλλα ΤσιτσούλαΑρετή Δελή
Γραφείο ΤύπουΥπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας
Τηλ.: (+30)-210 6262100, E-mail: [email protected]
Τηλ: (+30)-210 76 22 020, E-mail: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα