Μοίρασε συγχαρητήρια ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν ικανοποιημένος μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Ατρόμητο (1-0) για το κύπελλο Ελλάδος και ΟΦΗ (1-0) για το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τους ζήτησε να συνεχίσουν έτσι και ακόμα καλύτερα. Ο τεχνικός της Ένωσης έχει στραμμένη ήδη την προσοχή του στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Ο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες
του, πριν την προπόνηση της Δευτέρας: “Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλους. Δείξατε διάθεση, παίξατε με καρδιά και ψυχή και κυνηγήσατε όλες τις φάσεις. Έτσι σας θέλω σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι”.

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος θα περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να δει αν μπορεί να υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτα για το ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός φαίνεται να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, για να βρεθεί στην αποστολή της Ένωσης για το ματς της 21ης αγωνιστικής. Τέλος, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απουσία του Νίκλας Χουλτ, μετά τη θλάση που έχει υποστεί στον προσαγωγό.
Keywords
Τυχαία Θέματα