Μίτσελ: "Όλοι έχουν κακές βραδιές"

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ υποστήριξε πως κάθε παίκτης δικαιούται να έχει κακές βραδιές και έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του Μπεν Σίμονς, ο οποίος προ λίγων ημερών τον είχε "αδειάσει". Συγκεκριμένα ο Σίμονς είχε τονίσει πως δε βλέπει κάποιον άλλο rookie να διακρίνεται την εφετινή σεζόν στο ΝΒΑ, πέρα από τον εαυτό του, την ίδαι στιγμή που ο Μίτσελ οδηγεί τους Τζαζ στους ημιτελικούς της Δύσης κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο παίκτης των "Μορμόνων"
δήλωσε χαρακτηριστικά: "ο θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως κάθε παίκτης έχει “αυτή” τη βραδιά. Θυμάμαι τον Λεμπρόν που πέτυχε 8 πόντους στους τελικούς με τους Μάβερικς. Κάποτε ο Τζέιμς Χάρντεν έκανε 10 λάθη σε αγώνα πλέι οφ. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε".

Στη συνέχεια, ο παίκτης των Τζαζ δήλωσε για τον Σίμονς: "Περιμένω από τον Σίμονς να απαντήσει. Είναι καλός παίκτης. Οι καλοί παίκτες επιστρέφουν και αυτό μετράει. Θα είναι ένα τεστ για το χαρακτήρα του. Συμβαίνει όμως. Δεν μπορεί να παίζει σπουδαία κάθε βράδυ. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύει ο κόσμος".
Keywords
Τυχαία Θέματα