Μητέρα Ράσφορντ: "Δεν έτρωγα για να έχουν φαγητό τα παιδιά μου"

Μητέρα Ράσφορντ: "Δεν έτρωγα για να έχουν φαγητό τα παιδιά μου"ageorgiΠέμ, 12/17/2020 - 21:22

O Μάρκους Ράσφορντ σε κάθε ευκαιρία δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του και ταυτόχρονα βοηθάει έμπρακτα φτωχά παιδιά και οικογένειες.

Αυτή η ευαισθησία αλλά και η κοινωνική του ενεργοποίηση οφείλεται σαφώς στον χαρακτήρα του αλλά και στις δύσκολες κατάστασεις που έχει βιώσει παλαιότερα ο ίδιος και η οικογένεια του. Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φροντίσει ώστε να εξασφαλιστουν δωρεάν γεύματα σε φτωχά παιδιά μια κίνηση που δείχνει το πόσο πλούσιος - εκτός ποδοσφαιρικού ταλεντού- είναι και ψυχικά ο Ρασφορντ.

Οι συγκεκριμένες κινήσεις και πιθανότατα αυτές που θα ακολουθήσουν στον μέλλον έχουν κάποιες "ρίζες" που ξεκίνησαν να υπάρχούν από την παιδική του ηλικία και για αυτές μίλησε άνοιχτα η μητέρα του σε εκπομπη του BBC.

Η οικογένεια Ράσφορντ έζησε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές μέσα σε έντονη φτώχεια και τεράστιες δυσκολίες ακόμα και στην εξασφάλιση φαγητού.

Η Μέλανι Μέιναρντ Ράσφορντ δεν δίστασε να μίλησει ανοιχτά για το συγκερκιμένο θέμα γεγονός που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στις κίνησεις που κάνει ο γιος της.

"Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί,είναι ντροπή, αλλά έτσι συνέβαινε. Έκανα τρεις δουλειές κι αν δεν το έκανα αυτό δεν θα είχαμε φαγητό.

Πολλές φορές έδινα φαγητό μονάχα στα παιδιά κι όταν με ρωτούσαν αν έφαγα, εγώ τους έλεγα ψέματα ότι είχα φάει" 

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων σε εκπομπή του ΒΒC με τον Μάρκους Ράσφορντ να συμπληρώνει.

"Όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο των δυσκολιών και έχεις δει τις θυσίες, αρχίζεις κι εκτιμάς 10 φορές περισσότερο ακόμα και τα πιο απλά πράγματα".

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United - Ποδόσφαιρο Off Off csaran Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Manchester United ΑΓΓΛΙΑ O Μάρκους Ράσφορντ σε κάθε ευκαιρία δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του και ταυτόχρονα βοηθάει έμπρακτα φτωχά παιδιά και οικογένειες.

Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 21:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα