Μίλαν: Τα κλειδιά στον Καρντινάλε

Ο Καρντινάλε έφτασε χθες (30/5) στην Ιταλία και αυτή την περίοδο συναντά τους εκπροσώπους της Έλιοτ στο Μιλάνο. Σύμφωνα με το DAZN, έχει ήδη υπογράψει τα προκαταρκτικά έγγραφα που θα του επιτρέψουν να αγοράσει τους πρωταθλητές Ιταλίας για 1,3 δισ. ευρώ. Το Sky Sport Italia ισχυρίζεται ότι η συνάντηση είναι σε εξέλιξη και και οι δύο ραδιοτηλεοπτικοί φορείς δεν αναμένουν επίσημη ανακοίνωση πριν από αύριο (1/6).

Η υπογραφή προκαταρκτικών συμβολαίων είναι το πρώτο βήμα προς τον πλήρη έλεγχο του συλλόγου. Ο Καρντινάλε θα συναντήσει τον τεχνικό διευθυντή Πάολο Μαλντίνι, τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του και τις μεταγραφικές στρατηγικές του συλλόγου

Οι ιδιοκτήτες της Μίλαν Έλιοτ είχαν συνομιλίες με το fund Investcorp με έδρα το Μπαχρέιν για αρκετές εβδομάδες, αλλά η συμφωνία κατέρρευσε μετά από σχεδόν ένα μήνα διαπραγματεύσεων, καθώς οι ιδιοκτήτες της Μίλαν δεν ήταν απολύτως πεπεισμένοι για την προσφορά που προερχόταν από το Μπαχρέιν. Ο εκτελεστικός πρόεδρος επιβεβαίωσε το τέλος των διαπραγματεύσεων την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας ότι τα δύο μέρη δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα