Μίλαν Σκρίνιαρ: «Θα κάνω τατουάζ το Scudetto!»

Μίλαν Σκρίνιαρ: «Θα κάνω τατουάζ το Scudetto!»mkatsafaΠέμ, 03/11/2021 - 14:50

Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα του. Η ομάδα του Μιλάνου έχει κερδίσει επτά συνεχόμενα παιχνίδια στη Serie Α και είναι αήττητη στα 10 τελευταία, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με διαφορά έξι βαθμών από τη 2η Μίλαν. 
 «Αυτή δεν είναι πλέον μια «τρελή» Ίντερ», είπε ο Σκρίνιαρ στο Tuttosport.

«Αυτή είναι η η Ίντερ του προπονηητή Αντόνιο Κόντε. Φέτος, η Serie A είναι πιο ισορροπημένη από ό, τι τις τελευταίες σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι, αλλά πρέπει να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».

Ο Σλοβάκος αμυντικός, σημείωσε το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0 επί της Αταλάντα τη Δευτέρα, αλλά οι «νερατζούρι» δέχτηκαν κριτική για την αμυντική τακτική που ακολούθησαν απέναντι στο συγκρότημα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι.  
«Δεν θα αρέσει το παιχνίδι μας σε όλους, αλλά προς το παρόν είναι σημαντικό να κερδίζουμε. Πρέπει να κερδίσουμε πόντους ακόμη και όταν παίζουμε άσχημα».
 Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποκάλυψε μάλιστα ότι θα κάνει τατουάζ το Scudetto στο σώμα του, εάν η Ίντερ μείνει ως το τέλος πρώτη.
 «Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη», είπε ο Σκρίνιαρ. «Αν κερδίσουμε το Scudetto, θα το κάνω τατουάζ στο δέρμα μου. Θα είναι μια στιγμή που θα θυμάμαι για πάντα».

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #interfc Inter Milano ΙΤΑΛΙΑ Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ομάδα του. Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 14:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα