Τέλος εποχής για Μέσι, Ρονάλντο;

Τέλος εποχής για Μέσι, Ρονάλντο;mkatsafaΠέμ, 03/11/2021 - 14:00

Για πρώτη φορά από την περίοδο 2004-05, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ούτε ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς δύο ποδοσφαιριστές που με την παρουσία τους έδωσαν άλλη οντότητα στη διοργάνωση και η απουσία τους από τη συνέχεια, ίσως να σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής. Η Γιουβέντους αποκλείστηκε στον στους «16» από την Πόρτο και  η Μπαρτσελόνα απέτυχε να ανατρέψει την ήττα με σκορ 4-1 του πρώτου παιχνιδιού με την Παρί.

Ο Μέσι σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ

στο Παρίσι, αλλά είδε επίσης το πέναλτι που εκτέλεσε αργότερα να προσκρούει στο δοκάρι του Κέιλορ Νάβας. Τη σεζόν 2004-05, ο Μέσι έκανε μόνο μία εμφάνιση με τη Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων του Champions League, στην ήττα με 2-0 από τον Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 7 Δεκεμβρίου του 2004. Οι «Blaugrana» αποκλείστηκαν στη συνέχεια από την Τσέλσι.

Όσο για τον Ρονάλντο, έπαιξε επτά παιχνίδια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκείνη τη χρονιά, παρέχοντας δύο ασίστ, χωρίς να σημειώσει γκολ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αποκλείστηκαν από την μετέπειτα φιναλίστ Μίλαν στη φάση των «16» με δύο ήττες με το ίδιο σκορ, 1-0. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΔΙΕΘΝΕΙΣ Για πρώτη φορά από την περίοδο 2004-05, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ούτε ο Λιονέλ Μέσι θα βρίσκονται στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 14:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα