Μίλαν: Δυσαρεστημένος με την απόδοση ο Πιόλι

Μίλαν: Δυσαρεστημένος με την απόδοση ο ΠιόλιtnalΚυρ, 02/14/2021 - 16:04

Ο Στέφανο Πιόλι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της Μίλαν στην εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Σπέτσια για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε πως η ομάδα του γνώρισε δίκαια την ήττα και συμπλήρωσε πως θέλει να καλύτερη εικόνα από τους ποδοσφαιριστές του στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. 

Χαρακτηριστικά, ο Πιόλι δήλωσε: “Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε και θα το κάνουμε γρήγορα. Η Σπέτσια άξιζε

τη νίκη, ήταν η πρώτη φορά που αξίζαμε εμείς την ήττα. Δεν παίξαμε με ποιότητα, μας έλειψαν πολλά πράγματα. Έτσι πιστεύω πως οι αντίπαλοι μας πήραν το προβάδισμα. Πάντως, θα είναι ένα σημαντικό μάθημα για εμάς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Είδαμε πως αν δεν παίζουμε στο κατάλληλο επίπεδο, τότε θα δεχόμαστε ντροπιαστικές ήττες”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας, να κάνουμε πολλές πάσες και να ελέγχουμε τον ρυθμό. Όταν δεν τα έχουμε αυτά, τότε δυσκολευόμαστε. Τίποτα δεν πήγε καλά σε αυτό το ματς. Δεν έκανα σωστές επιλογές, ούτε εγώ, ούτε οι παίκτες μου. Δεν είναι αυτή η Μίλαν που θέλουμε και θα το αποδείξουμε από την επόμενη εβδομάδα. Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα και φεύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο με τα κεφάλια σκυμμένα. Όμως από αύριο μας περιμένει σκληρή δουλειά. Θα επανέλθουμε”.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Ο Στέφανο Πιόλι δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα της Μίλαν στην εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Σπέτσια για το ιταλικό πρωτάθλημα. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 16:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα