Μίλαν: Αποθέωσε τον Σάντρο Τονάλι ο Στέφανο Πιόλι

Ο Ιταλός τεχνικός δε δίστασε να δηλώσει ο παίκτης του θυμίζει τον Ντε Ρόσι. Οι “ροσονέρι” παρέμειναν στο +2 από την Ίντερ και ετοιμάζονται να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα στην Ιταλία.

Αρχικά, ο Πιόλι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: “Είμαι πολύ ερωτευμένος με τους παίκτες μου, με ικανοποίησε η νίκη απόψε αλλά σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι που είναι δύσκολο. Στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Αταλάντα, στα πρώτα 70 με 80 λεπτά, ίσως κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Είναι πολύ δυνατοί, είναι μία ομάδα που μοιάζει στη Βερόνα όσον αφορά στην αμυντική οργάνωσή

της. Αυτή η Μίλαν γεννήθηκε πάντως μέσα από εκείνη την ήττα που είχαμε κάνει στο Μπέργκαμο με 5-0 τον Δεκέμβριο του 2019”.

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: “Σε ποιον μοιάζει; Είναι δύσκολο να συγκρίνεις δύο παίκτες. Όταν τον συνάντησα για πρώτη φορά, τον ρώτησα ποια ήταν η αγαπημένη του θέση στον αγωνιστικό χώρο και μου απάντησε πως όλοι τον συγκρίνουν με τον Πίρλο αλλά εκείνος αισθάνεται περισσότερο Γκατούζο. Ίσως, αν πρέπει να πω ένα όνομα, να πω ότι μοιάζει στον Ντε Ρόσι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα