Μίλαν : Στο στόχαστρο ο Βλάχοβιτς

Μίλαν : Στο στόχαστρο ο ΒλάχοβιτςevlachosΤρί, 03/23/2021 - 17:24

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τον Οκτώβριο θα γίνει 40 ετών ενώ ο Μάριο Μάντζουκιτς αποκτήθηκε για να βοηθήσει όσο μπορεί ως το καλοκαίρι και... δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα. 

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν οι ροσονέρι θέλουν να ενισχύσουν την επίθεσή τους με την απόκτηση του Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Φιορεντίνα. Ο Σέρβος έχει σκοράρει φέτος 12 φορές σε 27 παιχνίδια παίζοντας μόνος του στην κορυφή της επίθεσης. 

Η Φιορεντίνα έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης στον Βλάχοβιτς ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2023 αλλά ο παίκτης αρνείται να υπογράψει. 

Η Μίλαν θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη αλλά για να τον αποκτήσει θα χρειαστεί ένα ποσό άνω των σαράντα εκατομμυρίων Ευρώ για να το καταφέρει. 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Milan- Ποδόσφαιρο Fiorentina - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AC Milan ΙΤΑΛΙΑ Στην μεταγραφική λίστα της Μίλαν προστέθηκε ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος δύσκολα θα ανανεώσει την συνεργασία του με τους Βιόλα.  Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 17:24 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα