ΑΕΚ: Θλάση ξανά για Σάκχοφ!

ΑΕΚ: Θλάση ξανά για Σάκχοφ!gvasilioΤρί, 03/23/2021 - 16:37

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την επιστροφή του Γεβγέν Σάκχοφ και ο Ουκρανός χαφ της ΑΕΚ υπέστη νέα θλάση που "κληρονόμησε" στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Νέο

πλήγμα για την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. 

Δείτε την ανάλυση του Χιμένεθ για τον αγώνα Ισπανία-Ελλάδα.

Ο Ουκρανός χαφ της Ένωσης αισθάνθηκε σφίξιμο στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το απόγευμα της Δευτέρα υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν μεν θλάση, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας αναφέρουν πως δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα για την αποθεραπεία του. 

Διαβάστε επίσης: Τέλος η σεζόν για Σιμόες που "φλερτάρει" με χειρουργείο.

Ο Σάκχοφ ζήτησε λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του και θα φύγει την Τετάρτη για Ουκρανία, καθώς λόγω covid έχει να δει και τη γυναίκα του κοντά στους οχτώ μήνες, ωστόσο θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία εκεί σε δικό του φυσιοθεραπευτή και έχει ελπίδες ακόμα και να προλάβει το ματς με Ολυμπιακό.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Δεν πέρασε πολύς καιρός από την επιστροφή του Γεβγέν Σάκχοφ και ο Ουκρανός χαφ της ΑΕΚ υπέστη νέα θλάση που "κληρονόμησε" στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Article publish on Τρί, 03/23/2021 - 16:37 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα