'Μηδέν' σχέδια για DLC του God of War

Χωρίς να αποκλείει κανείς το ενδεχόμενο νέου επετειακού περιεχομένου.

Ο director του God of War, Cory Barlog, δήλωσε για άλλη μια φορά πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για κυκλοφορία DLC για το παιχνίδι, όμως ένα νέο επετειακό περιεχόμενο για το God of War αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Ο director του παιχνιδιού αποφάσισε να απευθυνθεί στα τελευταία νέα,

που ανέφεραν, ότι το God of War θα αποκτήσει νέο επετειακό περιεχόμενο με τη μορφή νέων themes και avatars, προσθέτοντας "Δεν είναι μονάχα αυτά".

Όπως είναι φυσικό οι fans υπέθεσαν πως θα υπάρξουν ακόμη "μεγαλύτερες" ανακοινώσεις, με κάποιο DLC του παιχνιδιού να "αχνοφαίνεται στον ορίζοντα". Αυτές όμως οι προσδοκίες του κόσμου "κατέρρευσαν", καθώς ο Barlog διέψευσε για ακόμη μια φορά το ενδεχόμενο ενός DLC για το God of War.

Just so no one gets the wrong idea - there is no DLC coming for the game. Sorry.

— Cory Barlog (@corybarlog) April 14, 2019 Όσον αφορά την επέτειο ενός έτους (επίσημα στις 20 Απριλίου) για το επιτυχημένο παιχνίδι της, η SIE Santa Monica δημοσίευσε ένα post στο PlayStation Blog, με το οποίο ευχαριστεί τους fans του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και ένα δωρεάν PS4 dynamic theme, μαζί με ένα God of War character avatar set. Τα δύο αυτά μικρά δωράκια θα είναι διαθέσιμα στο PlayStation Store από τις 17 Απριλίου.

Καταφέραμε να ρίξουμε μια "ματιά" στην περιπετειώδη ανάπτυξη του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του GDC 2019, με τον Barlog να αποκαλύπτει στο κοινό, πως το σενάριο του παιχνιδιού αναγκάστηκε να αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά ένα χρόνο μετά την έναρξη της ανάπτυξης του God of War, αλλά και όλο το παρασκήνιο πίσω από το E3 2016 demo.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN GreeceGod of War: Όλο το παρασκήνιο πίσω από το Demo της Ε3 2016Με διαφορετικό σενάριο ήρθε το God of War, μετά από ένα χρόνο ανάπτυξηςΑυτοί είναι οι υποψήφιοι για τα Annual Dice Awards

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα