Διέρρευσε Xbox One S το οποίο δεν θα έχει δίσκο

Είναι άραγε αληθινό;

Νέες εικόνες ήρθαν στο φως, οι οποίες με τη σειρά τους ενισχύουν τις αρχικές φήμες για ένα νέο Xbox το οποίο θα κυκλοφορήσει χωρίς disc drive.

Οι εικόνες αυτές, οι οποίες διέρρευσαν online δείχνουν μια πανομοιότυπη σχεδόν συσκευή, η οποία ωστόσο δεν δέχεται κάποιον δίσκο.

Οι πληροφορίες

θέλουν την κονσόλα να κοστίζει 229 ευρώ και να έχει χωρητικότητα 1ΤΒ ενώ θα διαθέτει τρία προ-εγκατεστημένα παιχνίδια. Αυτά θα είναι τα Minecraft, Sea of Thieves και Forza Horizon 3. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες φήμες η επίσημη κυκλοφορία θα ξεκινήσει στις 7 Μαΐου.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες τώρα, εκτός από τη συγκεκριμένη κονσόλα, η Microsoft ίσως μας αποκαλύψει το επόμενο μέλος της οικογένειας του Xbox.

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πολλά από την Microsoft στη φετινή Ε3, αφού και το Inside Xbox του Απριλίου μας το υποσχέθηκε. Το καινούργιο επεισόδιο διάρκειας μίας ώρας θα μεταδοθεί ζωντανά την Τετάρτη 17 Απριλίου, 00:00 π.μ.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceBorderlands 3 Release Date Reveal ScreenshotsEaster Egg του The Division 2 ίσως να κάνει νύξεις για ένα Vikings Assassin's CreedAnthem E3 2018 Official Screenshots and Concept Art

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα