Μια συνάντηση, πολλές αναμνήσεις

Τρεις δεκαετίες πίσω περίπου, οι Μπάνε Πρέλεβτις και Φερνάντο Ρομάι περίμεναν τα αποτελέσματα των κληρώσεων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων του μπάσκετ ως παίκτες. Ενίοτε, όταν το ήθελη η κληρωτίδα ή το έφερναν έτσι οι πορείες των ομάδων τους, βρίσκονταν ως αντίπαλοι στο παρκέ. Τώρα, περιμένουν τα αποτελέσματα ανάλογων κληρώσεων ως εκπρόσωποι των ομάδων τους και συναντιούνται στις αίθουσες των χώρων όπου γίνονται οι διαδικασίες.

Οι δυο τους, λοιπόν, είχαν πολλά να θυμηθούν σήμερα (14/2) που βρέθηκαν στη Γενεύη για την κλήρωση του BCL. Η συγκίνησή τους, δε, ήταν μεγάλη, καθώς τα πεπραγμένα
τους ως αθλητές στα παρκέ, δεν ξεχνιούνται. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο που συνοδεύει τη σχετική φωτογραφία, που ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου διατηρεί λογαριασμό:

«Περιμένοντας την κλήρωση του #Basketballcl στη Γενεύη, έγινε και μια συνάντηση με πολύ παρελθόν. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Φερνάντο Ρομάι. Θυμήθηκαν μερικές από τις πολλές μάχες του #PAOK με τη #realmadrid αλλά και εκείνη την αγκωνιά του Ισπανού γίγαντα, τον Ιανουάριο του ‘90 στο Αλεξάνδρειο, που στοίχισε στον Πρέλεβιτς τρία (σπασμένα) δόντια, όχι όμως και τη νίκη...»

Περιμένοντας την κλήρωση του #Basketballcl στη Γενεύη, έγινε και μια συνάντηση με πολύ παρελθόν. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς με τον Φερνάντο Ρομάι. Θυμήθηκαν μερικές από τις πολλές μάχες του #PAOK με τη #realmadrid αλλά και εκείνη την αγκωνιά του Ισπανού γίγαντα, τον Ιανουάριο του ‘90 στο Αλεξάνδρειο, που στοίχισε στον Πρέλεβιτς τρία (σπασμένα) δόντια, όχι όμως και τη νίκη... #pamepaok #legends #history #paokbc

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on Feb 14, 2018 at 1:02am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα