Εύκολο έργο για Βουλιαγμένη, στη Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται τα Χανιά

Συνέχεια αύριο Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 ανδρών με την διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο ΝΟΒ υποδέχεται τον ουραγό ΟΦΘ απέναντι στον οποίο δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη και να κερδίσει τους βαθμούς, που θα του επιτρέψουν να αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον Υδραϊκό, που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 14 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της
7ης αγωνιστικής.

Τα Χανιά αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ με στόχο την εκτός έδρας νίκη, που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος καθώς «καίγεται» για βαθμούς.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί απέναντι στη Χίο, ο Εθνικός θα επιδιώξει στο Περιστέρι να πετύχει την πρώτη νίκη του μετά την πρεμιέρα, ενώ η Γλυφάδα έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα, υποδεχόμενη το Παλαιό Φάληρο στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, που ολοκληρώνουν την 7η αγωνλιστική.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 14/11
Ολυμπιακός - Υδραϊκός 13-3

Σάββατο 1/12

14:30 ΠΑΟΚ-Χανιά (Αχλαδιώτης, Κουρτίδης)
16:00 Βουλιαγμένη-ΟΦΘ (Κωνσταντινίδης, Ποσποτίκης)
16:00 Γλυφάδα-Παλ.Φάληρο (Σταυρίδης, Κατσώνης)
16:00 Περιστέρι-Εθνικός (Χατζηαναστασίου, Πολυχρονόπουλος)
18:00 Απόλλων Σμύρνης-Χίος (Μπιράκης, Κραβαρίτης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 6 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 21 -7αγ.
2. Υδραϊκός 14 -7αγ.
3. Βουλιαγμένη 13
. Χανιά 13
5. Απόλλων Σμ. 12
6. Γλυφάδα 8
7. Παλαιό Φάληρο 6
. ΠΑΟΚ 6
. Εθνικός 6
10. Περιστέρι 4
11. Χίος 3
12. ΟΦΘ 0

* Το Περιστέρι έχει έναν μηδενισμό και εκκρεμεί απόφαση για αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών, για τη μη προσκόμιση δελτίων στον αγώνα με τα Χανιά
Keywords
Τυχαία Θέματα